Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου παρά τη δυσφήμιση της διαιτησίας

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Την άδικη ήττα με σκορ 4-3 γνώρισε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς το περασμένο Σάββατο στη Μ. Βρύση από τον τοπικό Αστέρα. 

Η 17η αγωνιστική βρήκε τη νεανική ομάδα του Αλέξανδρου να παρουσιάζει το γνωστό επιθετικό της πρόσωπο με πολύ καλή, κατά μεγάλα διαστήματα, επιθετική ανάπτυξη και αποτελεσματικότητα, αλλά και ''παιδικά'' λάθη στην αμυντική λειτουργία. Ευτύχησε να προηγηθεί στο 14’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντουντούκη.

Το δεύτερο και τρίτο γκολ του Αλεξάνδρου πέτυχε ο ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος Ιωαννίδης στο 47’ & 77’ με πολύ ωραίες ασίστ του Ντουντούκη & Κετικίδη, αντίστοιχα.

Αρνητικός παράγοντας κατά τη διάρκεια όλου του 90λεπτου κατάφερε να ''αναδειχτεί'' ο Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παπαδόπουλος Θεόφιλος ο οποίος έκλεισε τα μάτια σε δυο καταφανέστατα πέναλτι με αποβολή αφού και στις δυο περιπτώσεις υπήρχε προφανής ευκαιρία για τέρμα. Η πρώτη στο 52’ σε ανατροπή του Αλεξανδρίδη και η δεύτερη στο 75’ σε ανατροπή του Παμπουκίδη .Οι διαιτητικές αποφάσεις προκαλούσαν έκπληξη, οργή και ενίοτε ..γέλιο ενώ αλλοίωσαν και μετρίασαν το πολύ καλό ποδοσφαιρικό θέαμα που προσέφεραν και οι δυο ομάδες.

Στα θετικά του αγώνα η συμμετοχή τεσσάρων (4) ''παιδιών'' της Ακαδημίας (Ζώτος, Καζλαράκης, Λίκας και ο αρχηγός Κεσίδης). στη βασική σύνθεση του Αστέρα Μ. Βρύσης, ο οποίος δικαίως βρίσκεται στις υψηλότερες βαθμολογικές θέσεις.

Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 19/02/17 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς με τον Ατρόμητο Π. Αγιονερίου σε ενα κρίσιμο βαθμολογικά ματς και για τις δυο ομάδες. Σύνθεση: Κωστελίδης, Βασιλειάδης, Σεφερίδης, Μπαρχουνταρασβίλι, Τσιμπούκας, Ψωμιάδης, Αλεξανδρίδης (60’ Ορφανίδης), Παμπουκίδης, Ιωαννίδης, Ντουντούκης, Κετικίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου