Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Α.Σ. Αίας/Ατέρμων-Βόλεϊ: Νίκη 0-3 και στα Γρεβενά

Δελτίο τύπου
Α.Σ. Αίας/Ατέρμων-Βόλεϊ
Έναν εξ αναβολής αγώνα Βόλεϊ έδωσε η γυναικεία ομάδα ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ χθες Πέμπτη 9/2/2017 στα Γρεβενά , με την τοπική ομάδα ΓΣ Γρεβενών. Το αποτέλεσμα νικηφόρο και πάλι για τον ΑΙΑΝΤΑ (0-3) και τα σετ (12-25, 9-25, 8-25). Στον αγώνα συμμετείχαν όλες οι αθλήτριες της αποστολής.

Η Σύνθεση της ομάδας.
Α.Σ.ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ: (Αλατζόγλου) Κυριακίδου, Λάιου, Καρδαμανίδου, Σωτηρίου, Νικολαΐδου, Παρασκευαΐδου, (αε) Βλάχου, Καντίδου, Δαλακλή, Κοτίδου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο επόμενος αγώνας της γυναικείας ομάδας του Αίαντα με τον «ΑΠΟ Άτλας Κιλκίς» – τοπικό ντέρμπι, την ερχόμενη Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς. Αμέσως μετά στις 4, οι Παγκορασίδες του Αίαντα θα αντιμετωπίσουν τις παγκορασίδες του ΓΑΣ Μελίκης.

Επίσης οι αήττητες σε 7 αγώνες Κορασίδες του Αίαντα θα αντιμετωπίσουν στον 8ο αγώνα τους τον Αρχέλαο Κατερίνης, αύριο Σάββατο 10/2/2017 στο ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στις 14.00. Δυο ώρες νωρίτερα, στις 12.00, θα αντιμετωπίσουν οι Παγκορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ στον ίδιο χώρο, την αντίστοιχη ομάδα του Αρχέλαου (αναβληθείς αγώνας).

Πληροφορίες /εγγραφές στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Αίαντα (ηλικίας Δημοτικού) και στα προ-αγωνιστικά τμήματα (ηλικίες γυμνασίου), στο τηλ: 6972680579, Ελένη Μουρατίδου. Βρείτε μας στο facebook: https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

Πληροφορίες για όλα τα τμήματα του Αίαντα: τηλ 23410-76965 http://aiaskilkis.gr/

Ατέρμων, Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο : https://www.facebook.com/atermongroup/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.