Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

ExpoWedding στη Θεσσαλονίκη - Όλα όσα θέλετε για το γάμο σας (33 φωτογραφίες)

Τι χρειάζεται άραγε ένα ζευγάρι όταν αποφασίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και πως θα εκμεταλλευτεί τον περίφημο "μήνα του μέλιτος"; 

Νυφικά, γαμπριάτικα κοστούμια, προσκλήσεις, μπομπονιέρες, αίθουσες δεξιώσεων και φωτογράφοι είναι κάποια από τα βασικά στοιχεία που χρειάζονται για την άψογη διοργάνωση όλου του τελετουργικού. 

Τη λύση σε όλα τα παραπάνω έδωσε για 15η συνεχόμενη χρονιά, η έκθεση Γάμου και Βάπτισης ή αλλιώς ExpoWedding 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου «Ι. Βελλίδης» στη ΔΕΘ της Θεσσαλονίκης. 

Στόχος και φιλοδοξία της Έκθεσης ExpoWedding είναι να φέρει σε επαφή τα μελλόνυμφα ζευγάρια από όλη την Ελλάδα αλλά και όσους ενδιαφέρονται για τη διοργάνωση ποιοτικών εκδηλώσεων, με όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που στηρίζουν ανάλογες διοργανώσεις. 

Ανάμεσά τους φυσικά ήταν και οι άνθρωποι του τουρισμού, όπως τουριστικά γραφεία που διοργανώνουν κυρίως γαμήλια ταξίδια, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία ενοικιάσεως λιμουζινών ή άλλων οχημάτων, εταιρίες παροχής γαμήλιων δεξιώσεων κτλ. 

Οι συμμετοχές ειδικά των ξενοδοχείων ήταν λιγότερες από άλλες χρονιές, ενώ δεν θα λέγαμε πως είδαμε και τη δυναμική παρουσία ταξιδιωτικών γραφείων που ειδικεύονται στα γαμήλια ταξίδια, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου