Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Κιλκίς: Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου «ΒηματίΖΩ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» σε εφαρμογή του άρθρου 27 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην Γενική Συνέλευση συνεδρίαση της 16ης Σεπτεμβρίου 2016 συγκαλεί σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση τα μέλη, που θα γίνει, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς, επί της οδού Στενημάχου 2 και ώρα ενάρξεως την 11:00 π. μ.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.

Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης (Πρόεδρος, Γραμματέας) 

Παρουσίαση απολογισμού δράσεων (έκθεση πεπραγμένων) της τριετίας 2014-2016, συζήτηση επ’ αυτού και έγκριση 

Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού χρήσης οικονομικών ετών 2014-2016, συζήτηση επ’ αυτού και έγκριση 

Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη χρήση του οικονομικών ετών 2014-2016, συζήτηση επ’ αυτής, έγκρισή της και απαλλαγή των μελών του ΔΣ από κάθε οικονομική ευθύνη 

Προγραμματισμός δράσεων 2017 

Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής με σκοπό την διενέργεια αρχαιρεσιών για:

· ανάδειξη νέου Δ.Σ του Συλλόγου

· ανάδειξη μελών εξελεγκτικής επιτροπής

· ανάδειξη αντιπροσώπων στο Εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ

· ανάδειξη αντιπροσώπων στο Εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ΠΟΑμεΑ Κ. Μακεδονίας

· ανάδειξη αντιπροσώπων στο Εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ΕΣΑμεΑ

Η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 03/2/2017, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Ταμειακώς τακτοποιημένα θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Συνέλευσης την συνδρομή τους. Η συνδρομή για το έτος 2016, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει καθοριστεί στα 25 Ευρώ.

Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα μέλη να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας για ότι από τα παραπάνω επιθυμούν έως την Τετάρτη 25/01/2017, στα γραφεία του Συλλόγου, επί της οδού Γιαλαμίδη 3 στο Κιλκίς.

Μετά το πέρας της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της βασιλόπιτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου