Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Δωρεά ασθενοφόρου του δήμου Παιονίας στο ΕΚΑΒ

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Σε μια σεμνή τελετή που διοργανώθηκε στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, παρουσία από πλευράς Δήμου Παιονίας, του Δημάρχου κ. Χρήστου Γκουντενούδη, του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδόπουλου και του Γενικού Γραμματέα κ. Ανθρακίδη και από πλευράς ΕΚΑΒ του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Καρακατσιανόπουλου, της Γενικής Διευθύντριας ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κ. Ματσικούδη και του υπευθύνου ΕΚΑΒ τομέα Κιλκίς κ. Ζαχίλα, ο Δήμος Παιονίας παρέδωσε ένα ασθενοφόρο όχημα με συνοδό εξοπλισμό αξίας 75.000 ευρώ το οποίο του είχε δωρίσει η Ομοσπονδία Σαμαρειτών Γερμανίας.

Στην εκδήλωση επίσης παρέστησαν ο Διευθυντής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης κ. Λαζαρίδης ο οποίος ήταν ο ενδιάμεσος φορέας μεταξύ Σαμαρειτών και Δήμου Παιονίας και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου κ. Περπερίδης.

Η δημοτική αρχή Παιονίας, συναισθανόμενη την ανάγκη ενίσχυσης του στόλου του ΕΚΑΒ ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί με τον πλέον βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες του πληθυσμού της περιοχής μας για προνοσοκομειακή φροντίδα και διακομιδή των πολιτών της περιοχής και των προσφύγων – μεταναστών του Δήμου Παιονίας, αποφάσισε να παραχωρήσει την κυριότητα του ασθενοφόρου οχήματος στο ΕΚΑΒ.

Κυρίαρχο μέλημα του Δήμου Παιονίας είναι η υγειονομική φροντίδα και εξυπηρέτηση των δημοτών μας και συνεπώς όρος απαράβατος για την παραχώρηση του ασθενοφόρου αποφασίσθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο να είναι η παραμονή του οχήματος και η χρήση του στα όρια του Δήμου.

Έτσι, δημιουργείται μόνιμος υποσταθμός ΕΚΑΒ για όλο το 24ωρο στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου ώστε να υπάρχει άμεση ανταπόκριση του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο όχημα για τα επείγοντα περιστατικά που χρίζουν διακομιδής και μεταφοράς σε νοσοκομειακά ιδρύματα.

Ο Δήμαρχος Παιονίας στο σύντομο χαιρετισμό του, σημείωσε τη σημασία της προνοσοκομειακής φροντίδας και τη εκθείασε το έργο των ανθρώπων του ΕΚΑΒ στην αντιμετώπιση των εκτάκτων και επειγόντων περιστατικών και τις ανθρώπινες ζωές που σώζονται.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά το Δήμο Παιονίας και την Ελληνογερμανική Συνέλευση για τη δωρεά του ασθενοφόρου και υπενθύμισε το πόσο σημαντικό είναι για την προστασία της ανθρώπινης ζωής να βρίσκεται πάντοτε ένα ασθενοφόρο με μάχιμο πλήρωμα σε ετοιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.