Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

"Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαπτιστή Κιλκίς"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς σας ευχαριστούν θερμά για την συγκέντρωση τροφίμων ρούχων απορρυπαντικών στο πλαίσιο κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαπτιστή Κιλκίς.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Βαπτιστή, το Διοικητικό και τα μέλη ένωσαν τις δυνάμεις τους και συγκέντρωσαν τρόφιμα για ευπαθείς ομάδες της πόλης μας, παραδίδοντας τα σχετικά πακέτα στον σύλλογο μας «Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς». 

Σας ευχαριστούμε που συμπαραστέκεστε σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε να ανακουφίσουμε οικογένειες που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση και στερούνται ακόμη και από την εξασφάλιση των στοιχειωδών ειδών διατροφής.

Η συμπαράσταση δίνει το μήνυμα της αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και δείχνει την ευαισθησία σας σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Επίσης, μας δίνετε το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, καλλιεργώντας την κοινωνική συνείδηση και την ιδέα της εθελοντική προσφοράς.

Η αξιέπαινη αυτή πράξη έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί έγινε σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς, που όμως αποδεικνύει ότι ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δεν απωλέσθηκαν στη σημερινή κοινωνία.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς, λειτουργεί με γνώμονα τη βελτίωση και ενίσχυση της ποιότητας της ζωής των ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας, μέσα από στοχευμένες δράσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Σας ευχαριστούμε που γίνατε αρωγοί στο έργο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου