Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των θανόντων δημοσίων υπαλλήλων νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των θανόντων συναδέλφων.

Το μνημόσυνο έγινε στο Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, όπου μετά το τέλος στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος Στράτος Ξηρουδάκης, τόνισε πως είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να θυμούμαστε και να τιμούμε τους συναδέλφους που έφυγαν και οι οποίοι στον υπηρεσιακό τους βιο μέσα σε αντίξοες συνθήκες για εκείνες τις εποχές (χωρίς ρεύμα, συγκοινωνίες κ.λπ.), προσπαθούσαν να ανταποκριθούν στο καθήκον τους.

Επίσης είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να τους θυμόμαστε και να τους τιμούμε, που σαν συνταξιούχοι πλέον πύκνωσαν και δυνάμωσαν με την εγγραφή τους τον Σύλλογο μας, είτε ως απλά μέλη είτε ως αιρετά στα όργανα του Συλλόγου, δίνοντας χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές.

Μέλη του Δ.Σ. και του Συλλόγου βοήθησαν να μοιραστούν τα κόλλυβα στην εκκλησία και στο γραφείο του Συλλόγου που έγινε η δεξίωση με καφέ και διάφορα κεράσματα προσφορά του Συλλόγου και συγγενών των θανόντων.

Μεγάλο και θετικό αντίκτυπο είχε αυτή η ενάργεια του Συλλόγου από το πολυάριθμο εκκλησίασμα, αλλά και από τους παρεβρεθέντες στην κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.