Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Το Στέκι Νεολαίας του Άρη Παντελεήμονα, κόβει την πίτα του

Ανακοίνωση
Άρη Παντελεήμονα
Το Στέκι Νεολαίας του Άρη Παντελεήμονα την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 19:00 θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου του χωριού. 

Το νεότερο «παιδί» του συλλόγου, που μετρά τέσσερα χρόνια ζωής, συνεχίζει να προσφέρει ατελείωτες ώρες πολιτισμού, διασκέδασης και δημιουργικής απασχόλησης σε μικρούς και μεγάλους. 

Το Στέκι Νεολαίας του Άρη Παντελεήμονα δημιουργήθηκε το 2013 πρωτίστως για τη νεολαία του χωριού αλλά και για όλους τους κατοίκους. Στεγάζετε εντός του Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού και διαθέτει Δανειστική Βιβλιοθήκη για όλες τις ηλικίες αναγνωστών, συλλογή από επιτραπέζια παιχνίδια, παζλ και δυο τραπέζια πινγκ-πονγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.