Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Vacu -Fit: Το μηχάνημα σύμμαχος ενάντια στο λίπος, στην κυτταρίτιδα και στα "ψωμάκια"

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Καλή Χρονιά σε όλους και όλες με υγεία πάνω από όλα.
Οι όμορφες μέρες των γιορτών τελείωσαν, άφησαν πάνω μας όμως μερικά επιπλέον κιλά, λίγο τα μελομακάρονα, λίγο τα ποτά, τα τραπέζια σε συγγενείς και φίλους, ανέβασαν τον δείκτη της ζυγαριάς. Τώρα θέλουμε έξυπνους τρόπους και έξυπνα μηχανήματα για να επανέλθουμε γρήγορα. 


Όταν μιλάμε για έξυπνα μηχανήματα που κάνουν θαύματα, τότε σίγουρα θα πρέπει να συμπεριλάβουμε στη λίστα μας το Vacu Fit Pro Thermal Elegance. Είναι μία κλειστή κάψουλα στην οποία υπάρχει ένας αντικραδασμικός διάδρομος που μας βοηθάει να κάνουμε αερόβια άσκηση ήπιας μορφής. 

Μέσα στην κλειστή κάψουλα παράγει υπέρυθρη ακτινοβολία (Infrared threrm) η οποία είναι μία θερμική ακτινοβολία που διαπερνά το δέρμα σε βάθος τεσσάρων ιντσών με αποτέλεσμα να απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η θερμική υπέρυθρη ακτινοβολία καθιστά ενεργό τον καθαρισμό του δέρματος και του υποδόριου ιστού από περιττές τοξίνες, με αποτέλεσμα να έχουμε πιο υγιές δέρμα. Οι υπέρυθρες ακτίνες ζεσταίνουν το σώμα και κάνουν διαστολή των αιμοφόρων αγγείων. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένη ροή του αίματος και η καλύτερη οξυγόνωση και αιμάτωση των ιστών, έτσι ενισχύεται η καύση του λίπους.

Το δέρμα κοκκινίζει, πράγμα που σημαίνει ότι πλούσιο σε οξυγόνο αίμα ρέει εκεί που μπορεί συχνά να λείπει σε επαρκείς ποσότητες. Η διαδικασία αυτή προκαλεί επίσης τον οργανισμό να αφαιρέσει μεγάλες ποσότητες τοξινών που είναι στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος!

Είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά ότι 1 γραμμάριο ιδρώτα θα κάψει 0.586 θερμίδες. Με τη χρήση υπέρυθρων ακτινών σε σφραγισμένη κάψουλα στην οποία εκπαιδεύουμε το σώμα μας παράγει επίσης 5-6 φορές περισσότερο ιδρώτα από τις συμβατικές θεραπείες στη σάουνα ή σε άλλες συσκευές παρόμοιου τύπου. Φανταστείτε ότι κατά τη διάρκεια των 60 λεπτών άσκησης στο Vacu Fit thermal elegance pro θα κάψετε έως 1000 kcal.!

Πόσες φορές την εβδομάδα μπορώ να κάνω
Τρείς έως τέσσερις συνεδρίες των τριάντα λεπτών είναι αρκετές, κατά την διάρκεια της προπόνησης καλό θα είναι να πίνουμε υγρά για να αναπληρώνουμε τους ηλεκτρολύτες .

Προτείνεται για καλύτερα αποτελέσματα, πριν την αερόβια άσκηση ήπιας μορφής με το Vacu Fit Pro Thermal Elegance να κάνουμε προπόνηση μυϊκής ενδυναμώσεις με την χρήσει το Power Plate

Τα αποτελέσματα της VacuFit thermal elegance pro 
Άριστα αποτελέσματα μετά από 8 συνεδρίες της θεραπείας, εμφανή απώλεια των περιττών εκατοστών (κοιλιά, μηροί, γλουτοί), το δέρμα γίνεται ομαλό και επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης του δέρματος, απομακρύνονται από το σώμα τοξίνες, βελτιώνεται η φυσική κατάσταση, επιταχύνεται η αύξηση του μεταβολισμού.

Αποδεδειγμένα είναι ο καλύτερος μη χειρουργικός τρόπος καταπολεμήσεις του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Αν θέλετε λοιπόν να σμιλέψετε το κορμί σας, να επαναπροσδιοριστεί το σχήμα του κορμιού σας, να χάσετε πόντους από τη μέση και την περιφέρειά σας και να μειωθεί η κυτταρίτιδά σας, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να επισκεφθείτε το γυμναστήριο μας Kinesis –Gym να κλείσετε μια δωρεάν δοκιμή και να επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30 έως τις 23.00. Σάββατο 12.00 έως τις 20.00. Κυριακές Κλειστά
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
25ης Μαρτίου 24 & Τσιρογιάννη Γωνία
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
23410 - 20450
FAX:
23410 - 20450
EMAIL:
kinesisk@otenet.gr
www.kinesis-gym.gr

* Παναγιώτης Μαυρογενίδης
Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Μαζικός Αθλητισμός και δραστηριότητες κλειστού και ανοιχτού χώρου. Διεθνές αναγνωρισμένος TRX, Power Plate & Personal trainer.

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Les Mills, BODYPUMP & RPM instructor με πολλές συμμετοχές σε διεθνή σεμινάρια με αντικείμενο την μαζική και προσωπική άθληση (Group & personal training) Ιδρυτής και συνιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Kinesis-Gym στο Κιλκίς και υπεύθυνος ομαδικών προγραμμάτων του γυμναστηρίου. Συνιδρυτής και ιδιοκτήτης της CrossTraining School και υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων της σχολής.

Από τον Οκτώβριο του 2014 προσκεκλημένος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ στο μάθημα της ειδικότητας «Δραστηριότητες κλειστού χώρου» για σειρά διαλέξεων σε θεωρία και πράξη, με αντικείμενο την λειτουργική προπόνηση με ιμάντες αιώρησης, TRX suspension training.

Στο Kinesis-Gym κάνω τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, TRX, BODYPUMP,RPM, STEP​, CROSSFIT & ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ, όπως επίσης ασχολούμαι με ειδικευμένες περιπτώσεις προσωπικής προπόνησης, (Pilates, Power Plate, TRX για αθλητές, για πρόληψη ή αποκατάσταση τραυματισμών).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.