Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεκινούν οι προπονήσεις της νεοσύστατης ακαδημίας αγοριών του Αίαντα για παιδιά δημοτικού

Ανακοίνωση Αίαντα Κιλκίς
Την Δευτέρα 19/9 θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της νεοσύστατης ακαδημίας αγοριών του Αίαντα για παιδιά δημοτικού. Ο σύλλογος ο οποίος εδώ και χρόνια λειτουργεί πολυπληθείς ακαδημίες – 4 τμήματα για κορίτσια δημοτικού, 2 τμήματα για κορίτσια γυμνασίου- καθώς και 3 αγωνιστικές ομάδες Γυναικών, Κορασίδων και Παγκορασίδων προχώρησε στην δημιουργία ακαδημίας αγοριών.

Γιατί βόλεϊ;
Είναι ένα ομαδικό άθλημα που θα αναπτύξει την συνεργατική φύση του παιδιού.
Είναι ασφαλές καθώς δεν υπάρχει σωματική επαφή και διεξάγεται σε κλειστό αγωνιστικό χώρο αγνοώντας τις καιρικές συνθήκες.

Γυμνάζει όλο το σώμα βελτιώνοντας τόσο την αερόβια όσο και την αναερόβια ικανότητα.

Βελτιώνει την αντίληψη και το νοητικό επίπεδο καθώς οι αποφάσεις για τον τρόπο παιξίματος παίρνονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Συντονίζει απίθανα χέρι και μάτι (hand-eye coordination), λειτουργία απαραίτητη στην καθημερινότητα κάθε παιδιού.

Η φύση του αθλήματος –να σώσεις την μπάλα– και να επιτεθείς πραγματοποιώντας ένα δυνατό άλμα και καρφί μετά από μία συνεργασία με τους συμπαίκτες σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δημιουργεί ένα πλήθος συναισθημάτων που είναι και η πεμπτουσία του αθλήματος, δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να ζήσει αξέχαστες εμπειρίες.

Υπεύθυνη ακαδημιών: Μουρατίδου Ελένη (6972680579)
Πληροφορίες και εγγραφές: Αβραμίδης Ανδρέας (6972030876)
Περισσότερες πληροφορίες: www.aiaskilkis.gr
Βρείτε μας: facebook.com/aias.kilkis.volleyball

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.