Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Κιλκίς: 26χρονος αστυνομικός πυροβόλησε την 26χρονη φίλη του και αυτοκτόνησε

Σοκ έχει προκαλέσει σήμερα στην πόλη του Κιλκίς η είδηση ότι 26χρονος αστυνομικός πυροβόλησε τη συνομήλικη φίλη του και αμέσως μετά έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοπυροβολήθηκε. Ο νέος κατέληξε, ενώ η 26χρονη που είναι γνωστή δασκάλα zumba στο Κιλκίς, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Το δυσάρεστο αυτό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο πάρκο επί της οδού Σκρα στο Κιλκίς.

Οι δύο νέοι φαίνεται ότι διαπληκτίζονταν και αμέσως μετά για άγνωστους ακόμη λόγους ο 26χρονος αστυνομικός πυροβόλησε τη φίλη του και αυτοπυροβολήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.