Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Προκρίθηκε με ρεκόρ η Ε. Κωνσταντινίδου του ΓΑΣ Κιλκίς στο πρωτάθλημα του Επτάθλου Β. ομίλου


Ολοκληρώθηκε την Μ. Τετάρτη στο στάδιο των Γιαννιτσών το διασυλλογικό πρωτάθλημα των συνθέτων αγωνισμάτων του Βορείου ομίλου του ΣΕΓΑΣ με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από σωματεία της Θεσσαλίας, Ηπείρου, Μακεδονίας, Θράκης.

Στους αγώνες, οι οποίοι είχαν και εξαιρετικά υψηλό επίπεδο συναγωνισμού σε όλα τα αγωνίσματα, ο ΓΑΣ Κιλκίς πήρε μέρος με την ταλαντούχα Ελένη Κωνσταντινίδου που αγωνίστηκε στο έπταθλο της κατηγορίας Κορασίδων διεκδικώντας το υψηλό όριο του ΣΕΓΑΣ (3.600 βαθμούς) για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η αθλήτρια του ΓΑΣ Κιλκίς, με ελάχιστη ειδική προετοιμασία για ένα τόσο απαιτητικό αγώνισμα, όχι μόνο τα κατάφερε εξαιρετικά συγκεντρώνοντας 3.728 βαθμούς , αλλά έδειξε με τις επιδόσεις της πως μπορεί να στοχεύσει πολύ ψηλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο τέλος Ιουνίου.

Η Κωνσταντινίδου, πέρα από τα αγωνιστικά , έδειξε και τεράστια ψυχικά αποθέματα, όταν φάνηκε τραγικά άτυχη σε ένα από τα “δυνατά” της αγωνίσματα στο άλμα σε μήκος, με την “επιστροφή” της στον αγώνα και την επίτευξη δύο νέων ατομικών επιδόσεων σε ακοντισμό και 800 μ.

Στο δρόμο για το όριο πρόκρισης η Κωνσταντινίδου σημείωσε διαδοχικά 16''34 στα 100 μ εμπ., 1,46 μ στο ύψος , 9.09 μ στη σφαιροβολία, 28''18 στα 200 μ , 3,98 μ στο μήκος, 34,23 μ στο ακόντιο και 2'43''68 στα 800 μ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι επιδόσεις της στα εμπόδια, το ύψος, τα 200 μ, το ακόντιο και τα 800 μ είναι νέες ατομικές της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.