Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Φιλικό Hobby Trophy Αργυρούπολης Κιλκίς

Αποκομίζοντας τα θετικότερα σχόλια και πολλά συγχαρητήρια από τους συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε το 2ήμερο του 1ου Φιλικού Hobby Trophy Κιλκίς που διοργάνωσε ο ΧΩ.Μ.Α. - ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός.

Περισσότερες από 50 συμμετοχές 4x4 οχημάτων καθώς και UTV συμμετείχαν σε μία off-road γιορτή όπου έμπειροι αλλά και αρχάριοι οδηγοί και συνοδηγοί είχαν την ευκαιρία να δοκιμαστούν.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα ξεχωριστό θέαμα σε αυτή την πρωτόγνωρη διοργάνωση για το Νομό Κιλκίς.

Ο σύλλογος ΧΩ.Μ.Α. θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους αγκάλιασαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο και κόπο και φυσικά τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης που ήταν τα χρώματα αυτοκινήτου Δημητριάδης, τον όμιλο εταιρειών Τιρεκίδης, την πίτσα Mr. Greek και τα καυσόξυλα Τσιτλακίδης.

Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη διοργάνωση του ΧΩ.Μ.Α. και φυσικά θα υπάρξει και συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.