Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Η "Τόλμη" Κιλκίς με 25 αθλητές-ριες σε φιλικούς αγώνες Taekwondo στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Φιλικοί αγώνες Taekwondo παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-πανκορασίδων διεξήχθησαν στις 20 Μαρτίου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρούπολης, Θεσσαλονίκη, με διοργανωτές τους αθλητικούς συλλόγους Taekwondo Άλμπατρος και Ήφαιστος.

Οι ηλικίες που συμμετείχαν ήταν 2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009 και 2010 ξεχωριστά ανά έτος γέννησης. Οι αναμετρήσεις ήταν δύο, με τετράδες και σε ορισμένες κατηγορίες και τρεις, για στήριξη σε περιπτώσεις αποχής. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 850 αθλητές-ριες όλων των κατηγοριών, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν ο εμπλουτισμός στην εμπειρία και η γνωριμία με τον αγωνιστικό τομέα για τους νέους μικρούς.

Σε αυτή τη διοργάνωση, με χαρακτήρα γιορτής αθλητισμού, συμμετείχε και ο Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς με 25 αθλητές-ριες: 

Μαργαριτιάδης Μαργαρίτης
Αθανασιάδης-Λάμπρου Θεόδωρος
Αθανασιάδου-Λάμπρου Ευαγγελία
Σκαρλάτος Χρήστος
Νικολαίδης Ιωάννης
Χοροζίδης Απόστολος
Μέρμυγκας Νικόλαος
Αλεξίου Κων/νος
Ημερίδης Λάζαρος
Παπαδόπουλος Κων/νος
Ρόξενος Γεώργιος
Σόφης Πόλης
Τερζιάδης Φίλιππος
Τουτουτσίδης Θεόδωρος
Τσαπαρίδου Βασιλική
Τσαρίδου Ευγενεία
Αθανασίαδης Βασίλειος
Αθανασιάδου-Λάμπρου Παναγιώτα
Δεληγιαννίδης Ιωάννης
Ημερίδης Άγγελος
Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης
Κουλάρα Παρασκευή
Κων/δου Μαρία
Χιωτέλη Μαρία
Κυριακάκης Γεώργιος

Στην παιδική ηλικία, όπου πλάθεται ο χαρακτήρας, σημαντικά στοιχεία είναι ο σεβασμός-εκτίμηση-αγάπη-στόχοι-αγωνιστικότητα και διεκδίκηση.

Η θωράκιση του χαρακτήρα με τη στήριξη γονέων εκπαιδευτικών και προπονητών, θα ανοίξει το δρόμο του υγιή αθλητισμού και την εκπλήρωση των στόχων, όσο δύναται για τον καθένα.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης για τη άψογη συμπεριφορά και παρουσία των αθλητών-ριών και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται όποιου χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.