Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ευχαριστήριο του Φιλανθρωπικου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας Δημήτρη Τσαντάκη, οι οποίοι με την συμβολή των Αντιδημάρχων Καθαριότητας Αντώνη Μανουσαρίδη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Άκη Πιπερίδη μερίμνησαν ώστε να παραλάβουμε πορτοκάλια και μανταρίνια από το πρόγραμμα του Δήμου Κιλκίς για δωρεάν διανομή πορτοκαλιών και μανταρινιών σε κατόχους της κάρτας σίτισης στο πλαίσιο του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης! 


Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του Αντιδημάρχου Αντώνη Μανουσαρίδη, όταν είπε είστε οι μόνοι πού πρέπει να σας κάνουν ήρωες πού επιτελείτε τόσο έργο στην πόλη μας και αγωνίζεστε!

Έτσι όλοι συνέβαλλαν ώστε να μπορούμε να είμαστε ωφελούμενοι από το πρόγραμμα αυτό ώστε να στηρίξουμε με το μοίρασμα τις άπορες οικογένειες του Κιλκίς. 

Συγκινητική ήταν επίσης η πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Άκη Πιπερίδη να μεριμνήσει και να συλλέξει είδη τροφίμων γλυκισμάτων χαρτικά απορρυπαντικά, ώστε να παραλάβουμε ένα φορτηγό του Δήμου με είδη από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΙΤΟΠΟΙΙΑΣ - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ -ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Παραλάβαμε επίσης επίσης πακέτα με ντολμαδάκια κρουασάν για να προσφέρουμε στα παιδιά, γάλα βρεφικό και γάλατα μακράς διαρκείας πίτες, ψωμάκια για σάντουιτς, σαμπουάν, χυμούς για παιδιά, κρέμες βρεφικές και κρέμες για μεγαλύτερα παιδιά, τσουρεκάκια επίσης για παιδιά, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, αφρόλουτρα, μπισκότα, καραμέλες ώστε να προσφέρουμε στον άπορο συμπολίτη και ευπαθείς ομάδες με περιπέτειες υγείας. 

Σε μια εποχή που όλοι ξέχασαν τη στήριξη του άπορου συμπολίτη έρχονται κάποιοι ευαίσθητοι αλληλέγγυοι δημοτικοί άρχοντες να μας αποδείξουν ότι είναι δίπλα σε κάθε ανάγκη ανθρώπων πού ξεχάστηκαν και διαβιούν στα όρια εξαθλίωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.