Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

"Ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς εξελίσσεται σε ένα επικίνδυνο και φανατικό κομματικό όργανο"

Υπογράφει ο Γιάννης Θεοδ. Τσογγίδης 
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κιλκίς
"Δε θα σταθώ στη δήλωση του Υφυπουργού Μουζάλα που αποκάλεσε προσφάτως τα Σκόπια με το όνομα της Μακεδονίας μας, διότι ήδη το έπραξαν πολλοί. Θα επισημάνω όμως δύο σημεία για το γεγονός αυτό:


- Η δικαιολογία ότι του ξέφυγε επειδή βρισκόταν σε κόπωση είναι παιδαριώδης, διότι για να του «ξέφυγε» έτσι αβίαστα σημαίνει ότι το είχε στο υποσυνείδητό του (στο πίσω μέρος του κεφαλιού του που θα έλεγε και ο λαός), όπως όλοι της Αριστεράς που κατά ένα περίεργο τρόπο, όσοι ιδιαιτέρως δεν κατάγονται από τη Βόρεια Ελλάδα, αντιμετωπίζουν ακόμη και σήμερα τη Μακεδονία και τη Θράκη απαράδεκτα και ας μην ξεχνάμε τα προδοτικά σχέδιά τους για τη Μακεδονία μετά το 1944 – 1945. 

Και μπορώ εύκολα να ισχυρισθώ ότι όταν ο κ. Μουζάλας είναι ξεκούραστος τότε ίσως προσπαθεί να προλάβει να μην αποκαλέσει τα Σκόπια με το όνομα της Μακεδονίας μας κρύβοντας τις πραγματικές του σκέψεις. Και αναρωτιέμαι αν υπάρχει ένας Έλληνας πατριώτης που ακόμη και μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ή μετά από πλήρη μέθη θα αποκαλούσε τα Σκόπια σαν Μακεδονία !

- Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η νέα ερασιτεχνική ανακοίνωση της λαλίστατης τελευταίως Ν.Ε. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ που σπεύδει να υπερασπισθεί τον κ. Μουζάλα με κριτήρια εργασιακής παραγωγικότητας (άλλα λόγια να αγαπιόμαστε) προσπαθώντας να υποβαθμίσει ή αποκρύψει το σοβαρό ατόπημά του και δεν αναφέρει λέξη κριτικής γι’ αυτό, αν και είναι Ν.Ε. ενός Νομού σε πολύ ευαίσθητο σημείο που περιλαμβάνεται στις βασικές αλυτρωτικές διεκδικήσεις των Σκοπιανών. 

Αυτό λέγεται μαύρη προπαγάνδα. Να υπενθυμίσω το αυτονόητο ότι τα Σκόπια μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν ακόμη και Γη του Πυρός ή Μπανανία, κλπ, αλλά με το όνομα «Μακεδονία» δε διεκδικούν να αποκτήσουν μία κλεψίτυπη ταυτότητα απλώς, αλλά από πίσω κρύβονται οι εδαφικές διεκδικήσεις τους για την πατρίδα μας κάτι που είναι γνωστό και στους πιο αφελείς ανθέλληνες. 

Όσο για την προσφορά και εργατικότητα Μουζάλα σιγά την προσφορά του και σιγά την εργατικότητά του ! Τα έκανε απλώς θάλασσα επειδή είναι ιδεολογικά αγκυλωμένος και επαγγελματικά άσχετος με τη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων και όλα αυτά τα πληρώνουμε ήδη και θα τα πληρώνουμε για πολύ καιρό.

Η δε Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε ένα επικίνδυνο και φανατικό κομματικό όργανο που κλείνοντας τα μάτια σε οφθαλμοφανείς παραλείψεις και λάθη της Κυβέρνησης τα οποία προσπαθεί να εξωραϊσει δε βοηθά ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τον τόπο. Γνωρίζω ότι θα επιχειρήσουν πάλι να μου κουνήσουν το δάκτυλο, κατά την προσφιλή τους τακτική, ως οι δήθεν αναμάρτητοι, αλλά αυτό άρχισε να γίνεται πολύ διασκεδαστικό.

Κατά την ταπεινή μου εκτίμηση θεωρώ ότι διερμηνεύω τα αισθήματα της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών του Δήμου Κιλκίς."

1 σχόλιο:

  1. Αξιότιμε κύριε του Δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας. όχι ότι διαφωνώ μαζί σας αλλά δεν νομίζετε ότι έχετε χρέος σαν δημοτική αρχή για κάτι παραπάνω από δημοσιογραφικού τύπου διαπιστώσεις; είναι δυνατόν σε ένα τεραστίων διαστάσεων ζήτημα (προσφυγικό) να αφήνετε τους πολίτες να "ενημερωθούν" από τα δελτία ειδήσεων και από το facebook; Ο κόσμος ανησυχεί (αλίμονο αν δεν ανησυχούσε) και αρχές και βουλευτές της πόλης μας κάνουν διαγωνισμό ατάκας. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν αρκεί να λέτε ότι τα πράγματα είναι κρίσιμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.