Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

"Ευχαριστούμε από καρδιάς την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του τοπικού τμήματος Ε.Ε.Σ. Κιλκίς εκφράζει την βαθύτατη ευγνωμοσύνη του προς την Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. για την πλούσια παροχή ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Ειδομένη και στα στρατόπεδα του Ν. Κιλκίς. 

Η αυτόβουλη πρωτοβουλία της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. να συλλέξει από διάφορα μέρη της Ελλάδος είδη προσωπικής υγιεινής όπως μωρομάντηλα, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόρβουτσες, χαρτί υγείας, σαμπουάν, σερβιέτες, υγρό σαπούνι χεριών, βρεφικές πάνες κ.α, να τα συσκευάσει και να τα αποδώσει στο Ε.Ε.Σ. Κιλκίς αναδεικνύει το πολιτισμικό επίπεδο της νεολαίας της Ελλάδος και το ενδιαφέρον της για την ανάδειξη του πνεύματος αλληλεγγύης προς το δοκιμαζόμενο προσφυγικό κύμα.

Ευελπιστούμε ότι τέτοιες προσπάθειες θα είναι παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους οργανωμένους και μη φορείς έτσι ώστε να συμπληρώνουν την αυτόβουλη, αθρόα, συστηματική, καθημερινή και οικειοθελή ενίσχυση προσώπων με τρόφιμα και είδη ανάγκης προς τους χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν κατακλύσει το Ν. Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.