Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Και μαθηματικά πρωταθλήτρια της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΚ η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Με την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας στο Λεβεντοχώρι κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΚ. 

Ο αγώνας ήταν δυνατός και αμφίρροπος και ποιοτικά κακός λόγω του δυνατού αέρα που επικρατούσε στο γήπεδο, με το ημίχρονο να λήγει 0-0 με τον Αλέξανδρο να χάνει 2-3 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 47’ άνοιξε το σκορ από τους γηπεδούχους με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη έξω από την περιοχή. 

Ο Αλέξανδρος μετά ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με κόντρα αέρα δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες για γκολ και διαμαρτύρεται έντονα σε απόφαση του διαιτητή σε μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Ορφανίδη σε καθαρή ανατροπή του με τράβηγμα φανέλας μέσα στην περιοχή. 

Στο 88’ και σε έναν από τους πολλούς καλούς συνδυασμούς της επιθετικής γραμμής του Αλέξανδρου κατάφερε να ισοφαρίσει με πλασέ του Φυλακτάκη Κώστα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους παίκτες του. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στην ομάδα του ΛΕΒΕΝΤΗ, που παρόλο που ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά έπαιξαν για την ιστορία τους, δείχνοντας μεγάλη αυταπάρνηση μετά την ισοφάριση για την νίκη της ομάδος τους. 

Ο τελευταίος αγώνας και αδιάφορος βαθμολογικά με τον Παντελεήμονα θα γίνει στην έδρα του Αλέξανδρου στην Τέρπυλλο όπου θα γίνει και η απονομή του κυπέλλου της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ΕΠΣΚιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.