Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Διαγωνισμοί προμηθειών υλικών & υπηρεσιών φορέων δημοσίου – Εφαρμογή Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Η εφαρμογή του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.) άλλαξε ριζικά το τοπίο των διαγωνιστικών διαδικασιών Προμηθειών Δημοσίου, οι οποίες πραγματοποιούνται πλέον μέσω μιας νέας, αλλά σχετικά πολύπλοκης, διαδικασίας. Η πολυπλοκότητα της νέας Ηλεκτρονικής Διαδικασίας δημιουργεί την ανάγκη για συμβουλευτική υποστήριξη.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, υποστηρίζοντας τις επιχειρήσεις - μέλη του, υποψήφιες αναδόχους προμηθειών Δημοσίου, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ, ΔΕΚΟ, ΝΠΙΔ για την αποφυγή τυχόν λαθών αλλά και για την εγκυρότητα – ορθότητα των διαδικασιών επί των Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών/Προμηθειών κατά τη διαδικασία της Ηλεκτρονικής Υποβολής συγκεκριμένου διαγωνισμού, προτίθεται να πραγματοποιήσει σχετικό εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο θα απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών, υπευθύνων για διαδικασίες προετοιμασίας και συμμετοχής.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί σε δύο (2) ενότητες και το τελικό κόστος θα διαμορφωθεί με την οικονομική αρωγή του Επιμελητηρίου και ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων επιχειρήσεων.

Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν το επόμενο 10ήμερο στα τηλ.: 2341024580 – 24581, fax: 2341020924, e_mail:info@ebekilkis.gr

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τον επόμενο μήνα το Επιμελητήριο Κιλκίς θα είναι σε θέση να παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη του, για την διεκπεραίωση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, να αποκτήσουν άυλη ψηφιακή υπογραφή (ΨΥ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.