Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

"Ψήφισμα για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο"

Υπογράφει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας
Διανύουμε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά για τους εργαζόμενους και τα πλατιά λαϊκά στρώματα, καθώς συνεχίζεται και από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ η εφαρμογή των βάρβαρων, μνημονιακών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών της λιτότητας, της ανεργίας, της εσωτερικής υποτίμησης και της περικοπής κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Για όλες τις κατηγορίες ασφαλισμένων και συνταξιούχων, σημερινών και μελλοντικών, θεσπίζονται ενιαίοι κανόνες, προσαρμοσμένοι στους δημοσιονομικούς στόχους της Κυβέρνησης, γεγονός που σημαίνει νέες μειώσεις σε παροχές και συντάξεις για όλους, δηλαδή ενοποίηση και εξίσωση στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Αποτελεί μονόδρομο για τους πολίτες, ο κοινός μας αγώνας για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών.

Το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο για τον κόσμο της εργασίας και για τον λαό συνολικότερα και για αυτό πρέπει με τους καλύτερους και μαζικότερους όρους να δώσουμε τη μάχη για την υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης.

To ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων –Νηπιαγωγών Παιονίας καλεί όλους του Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να μην ψηφίσουν το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που συνεπάγεται την κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης.

Ιδιαίτερα, καλούμε τους εκπαιδευτικούς – δασκάλους βουλευτές, να στηρίξουν στη Βουλή τις θέσεις του κλάδου – όπως έκαναν τόσα χρόνια ως συνδικαλιστικά στελέχη – και να καταψηφίσουν τις προτάσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σε περίπτωση που υπερψηφίσουν το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο είναι αυτονόητο ότι θέτουν τον εαυτό τους εκτός κλάδου και αυτόματα διαγράφονται από μέλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.