Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

SOS: Μαζέψτε τα προτού να είναι αργά!

Επιστολή απόγνωσης αναγνώστη της Γνώμης προς τον δήμο Κιλκίς
Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την υπηρεσία σας και σας ενημέρωσα για το θέμα των αδέσποτων σκυλιών στο χωριό Βαπτιστή σας ενημερώνω και γραπτώς.
Στο πάρκο του χωριού υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά που έχουν αγριέψει και υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους. Στο πάρκο είναι η στάση του σχολικού λεωφορείου και είναι επικίνδυνο για τα παιδιά.

Θα θέλαμε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες προς αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων.

Την ευθύνη για την απομάκρυνση των αδέσποτων από τον χώρο και τυχόν δυσάρεστων γεγονότων την έχει ο Δήμος Κιλκίς.

Αναμένουμε ενημέρωση για το θέμα όσο πιο σύντομα είναι εφικτό να γίνει.

2 σχόλια:

  1. Θα το φροντίσουν, οσο φρόντισαν για τα αδέσποτα της πόλης του Κιλκίς που έχουν επιτεθεί σε ουκ ολίγους δημότες.Στου κουφού την πόρτα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξημέρωμα το κέντρο της πόλης ανήκει στα σκυλιά. 5-6 μαζεμένα σαν αγέλη σε κάθε γωνιά οικοδομικού τετραγώνου. Βγαίνω για να πάω στην δουλειά και αλλάζω δρόμους. Τα συναντώ και φοβάμαι να τα κοιταξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.