Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Θα ακουστεί δυνατότερα!

Η έκθεση Music World Expo θα αποτελέσει και το 2017 τη μεγάλη γιορτή της Μουσικής και της Τεχνολογίας της. Ραντεβού στο Ζάππειο 19-21 Μαΐου 2017.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του 2016, σας ανακοινώνουμε την οργάνωση της 3ης έκθεσης Music World Expo 2017, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 19-21 Μαΐου 2017.

Με παρακαταθήκη από την πρόσφατη διοργάνωση (Μάιος 2016) την εκθεσιακή συμμετοχή σχεδόν ολόκληρου του κλάδου, τη μεγάλη επισκεψιμότητα, τις λαμπερές παρουσίες & τις σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, τα πολλά νέα προϊόντα και κυρίως τον ενθουσιασμό (του κοινού και των εκθετών), θέτουμε ακόμα υψηλότερους στόχους για την έκθεση Music World Expo 2017 που αποτελεί ήδη τον ετήσιο εκθεσιακό θεσμό του ευρύτερου κλάδου.

Από 19 έως 21 Μαΐου 2017 η Μουσική και οι Τεχνολογίες της σας περιμένουν στο Ζάππειο Μέγαρο σε μια μεγάλη γιορτή που θα περιλαμβάνει Μουσικά Όργανα, Μουσική τεχνολογία, DJing προϊόντα, επαγγελματικά συστήματα Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας για κάθε είδους εφαρμογή (Live, Studio & Installation), εξειδικευμένο e-shopping, πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια / συνέδρια και βεβαίως πολλούς καταξιωμένους μουσικούς, τραγουδιστές, καλλιτέχνες και επαγγελματίες του κλάδου, που θα παραβρεθούν στη μοναδική αυτή έκθεση – γιορτή της Μουσικής που πραγματοποιείται στη χώρα μας.

Ραντεβού στο Ζάππειο στις 19-21 Μαΐου 2017…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.musicworldexpo.gr ή επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή info@verticom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.