Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Τατίδης: "Η κ. Βλάχου βάζει τάξη στο νοσοκομείο Κιλκίς, αλλά έτσι ξεβολεύονται κάποιοι"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Συμφωνώ με την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Κιλκίς. Δεν είναι κατάσταση αυτή που επικρατεί στο νοσοκομείο του Κιλκίς, εδώ και λίγους μήνες που έχει έρθει η νέα Διοικητής του νοσοκομείου, κυρία Βλάχου. Η τοποθέτηση είναι εσκεμμένη για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου, αφού έχει μηδενικές γνώσεις στα νοσοκομεία, μόνο δεκαπέντε χρόνια, τι να μάθεις μέσα σε δεκαπέντε χρόνια, στο ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ –ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗΣ.

Δεν δίνει στατιστικά στοιχεία για τα κρούσματα ηπατίτιδας Α και γίνονται άσχετες δηλώσεις, σε εφημερίδες, στην τηλεόραση φοβίζοντας τους πολίτες, χωρίς να υπάρχει υπεύθυνη θέση από αυτούς που κάνουν τις δηλώσεις, αφού δεν υπάρχουν στοιχεία.

Πριν έρθει η νέα Διοικητής του νοσοκομείου κυρία Βλάχου, υπήρχαν δηλώσεις πως τα μαγειρεία είναι σε κακή κατάσταση, αυτή αντί να τα βελτιώσει, όπως είχαν κάνει οι προηγούμενοι, συνεχίζει να συνεργάζεται με ιδιωτικά συνεργεία της αρεσκείας της. Το μόνο που έκανε ήταν να πιέσει το Υπουργείο και να πετύχει προσλήψεις προσωπικού στα μαγειρεία, σύμφωνα με τις διακηρύξεις προσλήψεων στα νοσοκομεία.

Με την ανάληψη των καθηκόντων από την κυρία Βλάχου, απέλυσε όλο το προσωπικό για την ασφάλεια του νοσοκομείου, security, το νοσοκομείο έμεινε χωρίς ασφάλεια, οι πολίτες επιτίθενται στο προσωπικό του νοσοκομείου στα καλά καθούμενα, όποιος θέλει μπαίνει και βγαίνει στο νοσοκομείο, πριν τον χρόνο του επισκεπτηρίου οι υπάλληλοι του νοσοκομείου συνοδεύουν τους επισκέπτες στους θαλάμους, αφού έχουν τους κωδικούς για τις πόρτες. Δεν υπάρχει φύλαξη στις εξόδους, όποιος θέλει παίρνει ότι θέλει και φεύγει, έπειτα κατηγορούν το προσωπικό του νοσοκομείου για τις απώλειες. Καθόλου ασφάλεια.

Η σύμβαση με την security, είχε λήξει προτού έρθει η κυρία Βλάχου, ποιος ήταν τότε;

Αντί λοιπόν να μεριμνήσει για τα παραπάνω έκανε προσλήψεις γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, και άλλου προσωπικού χωρίς να ρωτήσει κανένα, φρόντισε στην συντήρηση του κτιρίου, φρόντισε να περάσει όσο γινόταν καλύτερα η μπόρα με τους λαθρομετανάστες.

Προσπαθεί να βάλει σε τάξη όλη την κατάσταση, αλλά έτσι ξεβολεύονται κάποιοι, είναι κακό αυτό.

Το καλύτερο το κράτησα στο τέλος, μόλις ήρθε η κυρία Βλάχου, μείωσε τον προϋπολογισμό, τα χρήματα για τις δαπάνες του νοσοκομείου. Το κράτος έδινε στο νοσοκομείο του Κιλκίς 18,5 εκατομμύρια ευρώ και αυτή πήρε για το νοσοκομείο μόνο 4 ή 4,5 εκατομμύρια , τα υπόλοιπα τι έγιναν; Να μη ξεχνάμε οι μειώσεις των χρημάτων στα νοσοκομεία δεν έγιναν τώρα, νομίζω έγιναν το 2012-2013;

Τότε γινόταν πανηγύρι, με τόσα χρήματα και πάλι είχαμε τα ίδια και περισσότερα προβλήματα, δεν τα ξεχνάει ο πολίτης του Κιλκίς, αυτή τώρα γιατί ήρθε να μας ξεβολέψει; Μπορεί τα 4 εκατομμύρια να είναι λίγα, να χρειαζόταν 6 εκατομμύρια ευρω, μέχρι τα 18,5 όμως τι έγινε, μας έφαγαν τα 12 εκατομμύρια ευρώ, με τόσα χρήματα το νοσοκομείο Κιλκίς μέχρι τώρα ήταν το καλύτερο στην Ευρώπη, τώρα ήρθε αυτή να το υπαβαθμίσει.

Ας την πιέσουμε λοιπόν να φύγει, μπορεί να έρθει καλύτερος. 

1 σχόλιο:

  1. Το ερώτημα κύριε Τατίδη είναι ποιους ξεβολεύει η κυρία Βλάχου ? Επικαλέστηκε κανείς ότι είναι υπόλογη για την συρρίκνωση του προϋπολογισμού ? Επικαλέστηκε κανείς να φύγει η κυρία Βλάχου ? Ναι κύριε Τατίδη τα προβλήματα του Νοσοκομείου είναι διαχρονικά ,αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαστε απαθείς .Προσδοκούσαμε σε καλή συνεργασία χωρείς υστεροβουλίες αλλά τους συνομιλητές της διάλεξε η ιδία .Αυτά εν ολίγης και πάντα στην διάθεση σας Σαρίδης Στέφανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.