Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Συγχαρητήρια στους Κιλκισιώτες Τζουντόκα για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

2ος από αριστερά ο Μουλλάς Σοφοκλής εισακτέος στη ΣΜΥ και 1ος από δεξιά ο Κατσαρώνας Αθανάσιος εισακτέος στο ΑΠΘ τμήμα Γεωπονίας με τους συναθλητές τους της ανδρικής ομάδας και τον προπονητή τους Καρύτσα Αθανάσιο.
Δελτίο τύπου Α.Σ. Αίαντα Κιλκίς
Η πρόεδρος Βασιλειάδου Ευθυμία, το Δ.Σ. του Α.Σ. Αίας Κιλκίς και ο προπονητής των ακαδημιών Τζούντο Καρύτσας Αθανάσιος (πτυχιούχος Γ΄ κατηγορίας εγκεκριμένος προπονητής Γ.Γ.Α. στο Τζούντο 2 DAN Χάλκινος Πανελληνιονίκης Βετεράνων 2016) εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου μας Μουλλά Σοφοκλή από την Κρηστώνη Κιλκίς για την εισαγωγή του στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς (θα εκπροσωπεί το σύλλογο μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στο Τζούντο) και Κατσαρώνα Αθανάσιο από το Καμπάνη Κιλκίς (πρώτος αθλητής ΑΜΕΑ στο Τζούντο με κινητικά προβλήματα) για την εισαγωγή του στο ΑΠΘ τμήμα Γεωπονίας και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο σύλλογος μας από την ίδρυση του 2009 εώς και σήμερα καλλιεργεί Ολυμπιακά Αθλήματα ( Στίβος – Ποδηλασία – Βόλει – Τζούντο – Ενόργανη Γυμναστική και Άρση Βαρών) είναι μέλος στις παραπάνω Ολυμπιακές Ομοσπονδίες. 

Οι αθλητές – τριες που διακρίνονται στα παραπάνω αθλήματα σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες λαμβάνουν προσαύξηση επί του συνόλου των μορίων τους για την είσοδο τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ( Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.) της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.