Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΑΙΑΣ Κιλκίς – Τμήμα Βόλεϊ: Νίκησαν στον πρώτο τους αγώνα και οι Κορασίδες

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Σχετικά δύσκολη νίκη κατάφεραν χθες Σάββατο 3/12/2016 οι 14 Κορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ. Αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας στον 1ο τους αγώνα τον Ποσειδώνα Βέροιας, αγωνίστηκαν σκληρά για να αποδείξουν την αξία τους, σε ένα παιχνίδι με αμφίρροπο αποτέλεσμα και μεγάλες ανατροπές. 

Συγκεκριμένα στο 1ο σετ ήταν σχετικά εύκολα τα πράγματα για τον ΑΙΑΝΤΑ, μια και με πολύ καλά σερβίς και αποτελεσματικές επιθέσεις ήταν συνεχώς μπροστά στους πόντους και κατέκτησε το σετ με ασφαλή διαφορά 8 πόντων (17-25).

Στο 2ο σετ όμως η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος της γηπεδούχου, μια και η κατακόρυφη άνοδος της επίδοσης των αθλητριών του Ποσειδώνα αλλά και οι πάρα πολλές κακές υποδοχές από την πλευρά του ΑΙΑΝΤΑ είχε ως αποτέλεσμα να μοιραστούν οι ίδιοι πόντοι αλλά σε διαφορετικά γήπεδα και να τελειώσει το σετ 25-17 για τον Ποσειδώνα αυτή τη φορά.

Το 3ο σετ το ήθελαν πάρα πολύ και οι δυο ομάδες κι ενώ πάλευαν πόντο- πόντο κάνοντας ωραίο παιχνίδι με μπροστά τον Ποσειδώνα, στο 19-17 έγινε η ανατροπή: Ανέλαβε δράση η Εμμανουηλίδου Αναστασία του ΑΙΑΝΤΑ στο σερβίς και παίρνοντας σερί 5 πόντους ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας της, η οποία ξεπερνώντας ένα δραματικό σκορ 23-24, κατέληξε στο πολυπόθητο 23-25 υπέρ του ΑΙΑΝΤΑ.

Στο τελευταίο σετ , πολύ καλό το παιχνίδι - και πάλι μάχη με πολύ δυνατά σερβίς από πολλές παίκτριες αλλά πιο αποτελεσματικός αποδείχθηκε ο ΑΙΑΣ ο οποίος και έληξε το παιχνίδι υπέρ του, παίρνοντας και το 4ο σετ 18-25.

Πολύ καλές σε υποδοχές και επιθέσεις η ακραία και διαγώνιος αντίστοιχα Καντίδου και Κοτίδου, πολύ καλές επίσης στο δίχτυ οι κεντρικές Κώστογλου Σοφία και Ταντσοπούλου, σε δύσκολη μέρα με πολλές απαιτήσεις η πασαδόρος Ναλπαντίδου, εμφανώς βελτιωμένη η Κώστογλου Σταυρούλα, αποτελεσματική και η Βουζίνα στη θέση του libero- αλλά τη διαφορά σήμερα έκανε η Εμμανουηλίδου Αναστασία με τον καταλυτικό ρόλο της στο σερβίς, στο 3ο σετ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ: Τάνια Σακαλάκη 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: Καντίδου, Κοτίδου, Ταντσοπούλου, Ναλπαντίδου, Κώστογλου Σοφ, Κώστογλου Σταυρ. (αε), Βουζίνα, Γεωργιάδου, Παπαδοπούλου, Λαμπριανίδου, Εμμανουηλίδου Αν, Μαχμουτάι, Χαλκίδου, Εμμανουηλίδου Κ.

Επόμενη αγωνιστική για τον ΑΙΑΝΤΑ το επόμενο Σάββατο 10/12/2016 και ώρα 14.00 στην έδρα του (ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ) απέναντι στον περσινό αήττητο Πρωταθλητή της ΕΣΠΕΜ, Αρχέλαο Κατερίνης. Καλούμε το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να έρθει στον αγώνα και να υποστηρίξει το πολύ ωραίο αυτό άθλημα.

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΒΟΛΕΪ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 6972680579

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ- (ΣΤΙΒΟΣ-ΤΖΟΥΝΤΟ-ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ-ΕΝΟΡΓΑΝΗ-ΒΟΛΕΪ) : 23410-76965

https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

http://www.aiaskilkis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.