Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Καταιγιστικός ήταν ο Αλέξανδρος Κιλκίς στα Αμάραντα

Καταιγιστικός ήταν ο Αλέξανδρος Κιλκίς, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα του Αγίου Χαραλάμπους αλλά και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μόλις στο 11΄λεπτό έδειξε τις διαθέσεις του ο Αλέξανδρος με την κεφαλιά του Τσιμπούκα στο οριζόντιο δοκάρι ,οι φάσεις που ακολούθησαν ήταν πολλές στο 14΄με τον Ορφανίδη,στο 15΄με τον Γιαξή, στο 24΄με τον Ντουντούκη στο 27΄,28΄,38΄και 42΄λεπτό με Ιωαννίδη, Ορφανίδη και Ντουντούκη αντίστοιχα, χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει τέρμα , αν και όλες οι φάσεις ήταν μέσα από την μικρή περιοχή.

Ο Ποντιακός είχε μοναδική ευκαιρία να πετύχει γκολ στο 35΄λεπτό μετά από κεφαλιά του Ελέζογλου από καλή θέση αλλά ο Κοπαλίδης αντέδρασε κάνοντας την απόκρουση του αγώνα.

Τόσο η ατυχία της ομάδας του Αλέξανδρου, αλλά και η ικανότητα του τερματοφύλακα του Αγίου Χαραλάμπους διατήρησαν ισόπαλο το αποτέλεσμα στο Α΄ημίχρονο.

Η ομάδα του Γιώργου Πελίδη συνέχισε με τον ίδιο σχηματισμό, με κοντά τις γραμμές και με παίκτες από τα πλάγια να επιτίθεται συνεχώς δημιουργώντας υπεραριθμία τόσο στον κεντρικό άξονα όσο και στα πλάγια του γηπέδου.
Όπως στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο έπαιξε με τρεις επιθετικούς πιστεύοντας περισσότερο στο θετικό αποτέλεσμα και δικαιώθηκε.

Το σκορ άνοιξε στο 57΄ο Ντουντούκης με έξοχη ατομική ενέργεια με κοντινό πλασέ.

Στο 60΄ θα κάνει το 0-2 ΄ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ιωαννίδης Δημήτρης.

Ο Ποντιακός θα μειώσει στο 68΄ σε 2-1 προσωρινά όμως, μετά από άμεση εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Ντέμε.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντουντούκη και πολύ ωραία κεφαλιά από κοντά ο Τσιμπούκας θα γράψει το 1-3 στο 71΄,ενώ στο με σουτ από 35΄ μέτρα ο Ντουντούκης θα στείλει την μπάλα στο γάμα της εστίας του Χαράλαμπου γράφοντας το 1-4.

Ο ποντιακός θα μειώσει εκ νέου στο 82΄με τον Νούκα μετά από εκτέλεση κόρνερ και πλασέ από κοντά.

Το τελικό αποτέλεσμα θα διαμορφωθεί στο 83΄με τον Ορφανίδη με πλασέ από κοντά και με τον Κεσίδη με τον ίδιο τρόπο.

ΣΎΝΘΕΣΉ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΕΛΙΔΗΣ, ΚΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΓΙΑΞΗΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ (30΄ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΗΣ (80΄ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ) ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ (45΄ΚΕΣΙΔΗΣ).

Διαιτητές: Σέζος, Παπαδόπουλος , Καποδίστριας

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ -ΠΕΔΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.