Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα!


Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Παραμονή Χριστουγέννων και προσπαθώ να προγραμματίσω τις τελευταίες αγορές. Να πάω μάρκετ να γεμίσω το ψυγείο… μακάρι Θεέ μου όλα τα ψυγεία να είναι γεμάτα τέτοιες ημέρες. Να πάω στον κρεοπώλη και εύχομαι το εορταστικό τραπέζι να στρωθεί για όλο τον κόσμο. 


Να βγω στα μαγαζιά για τα τελευταία δώρα… κάτι μικρό για όλους, η χειρονομία μετράει, δε χρειάζονται μεγάλα, ακριβά δώρα για να δείξεις πόσο αγαπάς τα δικά σου πρόσωπα. θα περάσω απ΄την πλατεία, από το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου που είναι μαζεμένα τα παιδιά μας, να κλέψω απ΄την χαρά τους και το γέλιο τους και να γίνω και γω παιδί μαζί τους. 

Να ακούσω τα κάλαντα ότι γεννήθηκε ο Χριστός και να γεμίσω ελπίδα! Μάλλον θα συνεχίσω τη βόλτα μου με ένα ελατάκι από γκλίτερ στο μάγουλο.

Θα βγάλω και μια φωτογραφία με τον Άγιο… γιατί όχι; Θα ρίξω και ένα γράμμα στο κουτί του και θα ευχηθώ με όλη μου την ψυχή, να φέρει υγεία για όλο τον κόσμο, το πολυτιμότερο αγαθό! 

Εργασία για να μπορούμε να μεγαλώνουμε τα παιδάκια μας. Ηρεμία και ειρήνη για ψυχική γαλήνη, αγάπη και αλληλεγγύη!

Καλά Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.