Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Σημαντικά φιλικά παιχνίδια των μικρών αθλητών του Αλέξανδρου Κιλκίς

Ο προγραμματισμός και η εφαρμογή του ετήσιου πλάνου φιλικών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής και παιδαγωγικής διαδικασίας. Έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο οι μικροί αθλητές της έδωσαν σημαντικά φιλικά παιχνίδια και μετέτρεψαν τα παιχνίδια σε πραγματική γιορτή.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου ο Αλέξανδρος φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του την Ακαδημία του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης. Τα τμήματα που αγωνίστηκαν ήταν:

- οι Προπαίδες ΡΕΑΛ του Κώστα Ντουντούκη οι οποίοι συνδύασαν το νικηφόρο αποτέλεσμα με μια καταπληκτική εμφάνιση με πολύ καλή επιθετική ανάπτυξη, αυτοματισμούς και παιχνίδι κατοχής.

- οι Τζούνιορ ΙΝΤΕΡ 2007 του Μιχάλη Αναστασιάδη που για άλλη μια φορά προσέφεραν γκολ και θέαμα κατά την εφαρμογή των τεχνικοτακτικών στοιχείων που διδάσκονται στη προπόνηση

- οι Προτζούνιορ 2009 Μάντσεστερ εκτός από το παιχνίδι, κέρδισαν και το ζεστό χειροκρότημα και την επιβράβευση του προπονητή τους Κώστα Ντουντούκη

- το... κερασάκι στην τούρτα ήταν οι μικροί Μπαμπίνι Α2 2011-12 του κ. Κώστα Τσακιρίδη οι οποίοι "μάγεψαν" με τη διάθεσή τους σε ένα παιχνίδι με σκορ ''πολλά με πολλά'' !!

Φιλικό αγώνα όμως έδωσε και το τμήμα Προπαίδων Γιούβε του Β. Ορμανίδη το Σάββατο 3/12 με το αντίστοιχο τμήμα από τη Νίκη Ευκαρπίας. Το παιχνίδι έληξε με σκορ 3-2 υπέρ του Αλέξανδρου απέναντι σε ένα αξιόμαχο και με ταλέντο σύνολο της Νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου