Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Φιλικός αγώνας Βόλεϊ των Προ-παγκορασίδων του Αίαντα Κιλκίς με την Athletico Volleyball στον Ατέρμονα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Την ευκαιρία να πατήσουν σανίδι γηπέδου και να βιώσουν τα πλούσια συναισθήματα ενός αγώνα Βόλεϊ έδωσαν σήμερα Κυριακή 4/12/2016 στις νεαρές τους αθλήτριες ο ΑΙΑΝΤΑΣ και η ATHLETICO VOLLEYBALL, στον Ατέρμονα.

Είναι άλλωστε κάτι που συνηθίζουν οι δυο ομάδες μεταξύ τους στο φιλόξενο αυτό χώρο τα τελευταία δυο χρόνια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες από ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ έως Παγκορασίδες και Κορασίδες, όποτε βρουν χρόνο εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αυτή τη φορά ο ΑΙΑΣ χάρηκε παιχνίδι με τις Προ-παγκορασίδες του απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Μαρίας Καρδαμανίδου, η οποία και φέτος αγωνίζεται με τη γυναικεία ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ/ΑΤΕΡΜΟΝΟΣ. Πολλοί γονείς συνόδεψαν και καμάρωσαν τα παιδιά τους – κάποια από αυτά αγωνίστηκαν για πρώτη φορά, με την υπόσχεση να το επαναλάβουν σύντομα.

Υπενθυμίζουμε πως αυτό το Σάββατο 10/12/2016 και ώρα 14.00, ο Α.Σ.ΑΙΑΣΚΙΛΚΙΣ αγωνίζεται στην έδρα του, το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς με την ομάδα των Κορασίδων του, απέναντι στην ομάδα του περσινού αήττητου Πρωταθλητή της ΕΣΠΕΜ, Αρχέλαου Κατερίνης. 
Δείτε ΕΔΩ
Προσκαλούμε το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να παρακολουθήσει τον αγώνα και να στηρίξει το συναρπαστικό αυτό άθλημα.

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΒΟΛΕΪ : Πληροφορίες/εγγραφές: 6972 680 579

https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

Α.Σ.ΑΙΑΣΚΙΛΚΙΣ (ΣΤΙΒΟΣ-ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ-ΤΖΟΥΝΤΟ-ΕΝΟΡΓΑΝΗ-ΒΟΛΕΪ): 23410-76965

http://www.aiaskilkis.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου