Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

2ο Santa Run Kilkis: Κορυφώνονται οι εγγραφές

Δελτίο τύπου
2ου Santa Run Kilkis
Μετράμε μόλις 48 ώρες πριν την έναρξη της φετινής χριστουγεννιάτικης φιλανθρωπικής διοργάνωσης του 2ου Santa Run Kilkis και οι εγγραφές κορυφώνονται καθώς συνεχώς προσέρχονται άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών για να συμμετάσχουν και να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους.
Η φετινή διοργάνωση που στοχεύει στο να τριπλασιάσει τον αριθμό των συμμετεχόντων σε σχέση με πέρσι είναι αισιόδοξη και θέτει τις βάσεις για την δημιουργία ενός χριστουγεννιάτικου θεσμού για την πόλη του Κιλκίς.

Πάρτε τους φίλους σας, τους γονείς σας ή τα παιδιά σας και ελάτε να δώσουμε ζωή στην πολή μας και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε τις τοπικές δομές ΑμεΑ.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής θα ακολουθήσει ένα τρελό πάρτυ στην πλατεία Ειρήνης με DJ και συγκροτήματα όπου θα κεράσουμε όλους τους συμμετέχοντες κρασί, χυμούς και εδέσματα!

Βιαστείτε γιατί λιγότερες από 50 θέσεις έχουν απομείνει (από εκεί και πέρα θα υπάρξει επιβάρυνση λόγω καθυστερημένης παραγγελίας του εξοπλισμού), εγγραφές ηλεκτρονικά στοwww.aiaskilkis.gr/santarun ή στο κατάστημα Ποδηλάτης (21ης Ιουνίου 14)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου