Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Την Κυριακή οι εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στο Κιλκίς

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 οι μηχανικοί όλης της Ελλάδας θα ψηφίσουν για την ανάδειξη των αιρετών μελών των οργάνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Από τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας θα αναδειχθούν για την περίοδο 2017-2019: Τα 155 μέλη της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ με γεωγραφική κατανομή, τα 5 μέλη για κάθε μία από τις εννέα Επιστημονικές Επιτροπές Ειδικοτήτων τα οποία συμμετέχουν και στην αντιπροσωπεία, τα 4 αιρετά μέλη του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου με ισάριθμους αναπληρωματικούς, τα μέλη της Αντιπροσωπείας και του Πειθαρχικού Συμβουλίου κάθε Περιφερειακού Τμήματος.

Το τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας Εκλέγει 60μελή Αντιπροσωπεία, με 42 μέλη από το νομό Θεσσαλονίκης και 3 μέλη από καθένα από τους νομούς Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Στην κεντρική αντιπροσωπεία του ΤΕΕ συμμετέχει με 24 μέλη.

Η εκλογική διαδικασία θα αρχίσει στις 8 το πρωί της Κυριακής και θα ολοκληρωθεί στις 7μ.μ.

Στο Κιλκίς οι εκλογές θα διεξαχθούν στο ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ στη Δ/νση Βυζαντίου 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.