Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς: "Σόνια και Κώστα Κωνσταντινίδη σας ευχαριστούμε θερμά"

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του αυτοκινήτου μας,
στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
Υπογράφει με ιδιαίτερη τιμή το Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Μέσα στον κυκεώνα προβλημάτων και δυσκολιών που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα, τον όρο «Όσο υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ» έρχεται να επιβεβαιώσει και να επισφραγίσει η κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης προς τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς μια σπουδαία οικογένεια ομογενών συμπολιτών μας. 

Ο λόγος για την οικογένεια Χρήστου Σόνιας και Κώστα Κωνσταντινίδη από το Παλαιό Γυναικόκαστρο Κιλκίς όπου τα τελευταία χρόνια διαμένουν μόνιμα στην Ελβετία, οι οποίοι με πρωτοβουλία τους διερεύνησαν και αφουγκράστηκαν άμεσα τις ανάγκες και τα προβλήματα του Ερυθρού Σταυρού του τόπου τους και έπειτα με ανιδιοτέλεια καθώς και με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης δώρισαν στον Ε.Ε.Σ. Κιλκίς μέσω της εταιρίας FREUDENBERG το πρώτο όχημα στην ιστορία του τμήματος, γεγονός που διευκολύνει και διευρύνει στο μέγιστο το ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στην τοπική κοινωνία.

Το Δ.Σ. μαζί με τους εθελοντές και των τριών τμημάτων του ΕΕΣ ΚΙΛΚΙΣ (Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Πρόνοιας, Σαμαρείτες) νοιώθουμε επιτακτική την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς την οικογένεια Κωνσταντινίδη, αφού με την κίνηση τους αυτή, οι στόχοι και η ελπίδα για τη συνέχιση της Εθελοντικής και μη αμειβόμενης προσφοράς ολοένα ενδυναμώνει και ενισχύεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.