Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ο Άθλος Κιλκίς σε επαγγελματική Βραδιά Πυγμαχίας στην Αθήνα με την Άννα Τσομπάνη

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε επαγγελματική βραδιά Πυγμαχίας με την ονομασία BOXING PRIVE στο Περιστέρι στο Κέντρο BELVEDERE στο Μπουρνάζι. 

Από το Κιλκίς και τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχε η πολύ έμπειρη αθλήτρια πυγμαχίας και kick boxing Τσομπάνη Άννα στην κατηγορία 68 κιλών . Στους αγώνες παρευρέθησαν όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου της πυγμαχίας τόσο εντός όσο και εκτός του Ριγκ. Τους αγώνες διοργάνωσε ο Κύριος Σαριδάκης Γιώργος γνωστός διοργανωτής των SCORPIONS για τα αθλήματα kick boxing και πυγμαχίας. 

Οι αγώνες ήταν πολύ υψηλού επιπέδου με το θέαμα να ήταν άξιο των προσδοκιών όλων όσων συμμετείχαν σε αυτό το event. Οι αγώνες ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19.00 και η αθλήτρια του Athlos Fightclub Kilkis αγωνίστηκε τέταρτη στην σειρά των αγώνων σε αγώνα πυγμαχίας με την λίγο βαρύτερη κατά τα άλλα αντίπαλο της Ασλανίδη Κική του Χρυσάκης Team. Ο αγώνας ήταν τριών γύρων και το θέαμα που έδωσαν στο κοινό οι δυο αθλήτριες ήταν πολύ υψηλό. Ο αγώνας έληξε με την απόφαση των κριτών να δίνει την νίκη στην Ασλανίδη Κική με νίκη στα σημεία.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος δήλωσε ότι παρά την ήττα στα σημεία η εμφάνιση της αθλήτριας του σωματείου μας ήταν πολύ καλή, η έλλειψη όμως ύπνου καθώς και η κούραση από το ταξίδι Κιλκίς-Αθήνα έδωσαν σημάδια κόπωσης της αθλήτριας μας μέσα στον τρίτο γύρο με αποτέλεσμα το σκορ να γείρει υπέρ της αντίπαλου της. Συγχαρητήρια λοιπόν και στις δυο αθλήτριες για τον καθαρό και θεαματικό αγώνα που έδωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.