Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Τράβηξαν... επτάσφαιρο οι Γυναίκες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Φιλικό αγώνα στη Κρύα Βρύση με τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Πέλλας έδωσε τη Κυριακή η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 7-0! Μάλιστα την ομάδα αυτή θα συναντήσουν οι παίκτριες του Νίκου Κωτάκη και τη πρώτη αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο στις 20 Νοεμβρίου.

Παίχθηκαν δύο 35λεπτα, με την ομάδα μας να κυριαρχεί σε όλους τους τομείς, αφού δε κινδύνευσε σε κανένα σημείο, και δημιουργούσε συνεχώς καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Το 1-0 πέτυχε στο 18' η Κωνσταντίνα Βασιλειάδου έπειτα από ασίστ της Λαμπρινής Καραβασίλη, και στο όγδοο λεπτό της επανάληψης η Παρασκευή Παυλίδου έβγαλε μόνη της την Νικολέτα Παπαδόπουλου που πλάσαρε ιδανικά για το 2-0.

Στη συνέχεια ασίστ της Μαρίας Φούρναρη στη Ν. Παπαδόπουλου για το 3-0, ατομική προσπάθεια της Κικής Αναστασιάδου και γκολ έξω από τη περιοχή.
Το 5-0 με εξαιρετική λόμπα της Θάλειας Διαμαντίδου και άλλα δυο γκολ μέχρι το φινάλε από τη Νικολέτα Παπαδοπούλου που τράβηξε καρέ...τερμάτων!
Ο Κιλκισιακός ευχαριστεί τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή. Στη πόλη μας δημιουργείται κάτι το νέο και είμαστε σίγουροι πως ο φίλαθλος κόσμος θα μας στηρίξει!

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσιραπίδου, Κουτσουραδή, Παρπαρά, Ασκονίδου, Μουρατίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Βασιλειάδου, Αναστασιάδου, Καραβασίλη, Φούρναρη, Αδαμίδου. Αγωνίστηκαν και οι Διαμαντίδου, Πουλιοπούλου, Τζιτζίδου, Ν. Παπαδοπούλου, Παυλίδου, Γυμνοπούλου, Μέλανι, Αντωνιάδου, Τσαβδαρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.