Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Σάρωσαν τα κορίτσια του Κιλκιιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ιστορικό παιχνίδι σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο καθώς η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού έδωσε τον πρώτο της επίσημο αγώνα με τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Πέλλας επικρατώντας εύκολα με 5-1!

Τα κορίτσια του Νίκου Κωτάκη ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν και οι φιλοξενούμενες θα μπορούσαν να σκοράρουν στο 5' όταν και είχαν οριζόντιο δοκάρι έπειτα από στατική φάση.

Στη συνέχεια ο Κιλκισιακός έκλεισε στα καρέ τους τις αντίπαλες και ήταν θέμα χρόνου το γκολ.

Η Μαρία Φούρναρη είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ και τελικά το 1-0 ήρθε στο 29' με τη Θάλεια Διαμαντίδου να κλέβει τη μπάλα από τα δεξιά να μπαίνει στη περιοχή και με όμορφο πλασέ να ανοίγει το σκορ.

Στο 33' η Λαμπρινή Καραβασίλη έφυγε στη κόντρα, ντρίμπλαρε και τη τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα η Σπυριδούλα Γάτσιου ξεπέρασε δύο αμυνόμενες και με πλασέ από πλάγια θέση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 38' οι Αμαζόνες έφυγαν στη κόντρα και η Σγουράκη μείωσε στο 3-1 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας ήταν και πάλι καλύτερη, δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ, είχε δοκάρι στο 61' με την Καραβασίλη και αρκετά χαμένα τετ-α-τετ. Τελικά στο 71' η Γάτσιου πλάσαρε σωστά και καθάρισε την υπόθεση νίκη.

Τελικό σκορ 5-1 με τη Γάτσιου να φεύγει και πάλι στην αντεπίθεση και με εξαιρετικό τελείωμα να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο και συμπαραστάθηκε στα κορίτσια μας. Τη Κυριακή ο Κιλκισιακός μεταβαίνει στη Κατερίνη για να αντιμετωπίσει τις Νεφέλες.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσιραπίδου, Πουλιοπούλου, Κουτσουραδή (52' Παρπαρά), Ασκονίδου, Μουρατίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Διαμαντίδου (46' Βασιλειάδου), Αναστασιάδου, Καραβασίλη (67' Ν. Παπαδοπούλου), Φούρναρη, Γάτσιου.
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ: Σιώπη, Κυρ. Λαζαρίδου, Συρόκα (62' Χατζή), Παπαδοπούλου (59' Λυκοπούλου), Αλατζίδου, Πατέλη, Σγουράκη, Αθανασιάδου, Πρέμτση, Κασά, Μαντζούκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.