Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Κιλκίς: Ημερίδα Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών


Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Κιλκίς, στο πλαίσιο των δράσεών της για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών σε θέματα ισότητας, και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών διοργανώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα ''Αυτογνωσία VS Κακοποίηση: Διεκδικώντας την αξία της ζωής'' την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής στο Κιλκίς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισηγήσεις από έμπειρες και καταξιωμένες επιστήμονες και επαγγελματίες, διάλογο και συζήτηση με όλους τους συμμετέχοντες.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν ειδικότερα:

''Η βία στην οικογένεια δημιουργεί θύματα και θύτες'' – Ζέφη Δήμαδαμα, Αντιπρόεδρος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών

''Η γνώση του εαυτού αποτελεί αξία ζωής για την αποφυγή της κακοποίησης του ανθρώπου'' – Ευθυμία Τζούρα, ψυχίατρος – οικογενειακή θεραπεύτρια, Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης ''Νηρέας''

'' Τα πρότυπα που δημιουργούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης'' – Μαρία Στύλου, ραδιοφωνική παραγωγός.

Η ημερίδα πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, του Συλλόγου Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας ''Αριστοτέλης'', φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας. Παράλληλα στο χώρο της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής του Παναγιώτη Τοπαλίδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.