Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Στη δεύτερη θέση ο Κιλκισιακός Β'

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το σαββατοκύριακο ήταν άκρως πετυχημένο αφού και ο Κιλκισιακός Β΄σήμερα επικράτησε άνετα με 5-0 της Ευκαρπίας για την ένατη αγωνιστική του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας. Το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη με αυτό το "τρίποντο" έφτασε στους 19 βαθμούς και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Σταθμό Μουριών και το Λεβεντοχώρι.

Εξαιρετικό το πρώτο ημίχρονο για τον ΑΟΚ με τον Νίκο Μαλάνια στο πρώτο δεκάλεπτο να ανοίγει το σκορ έπειτα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό.

Στο 13' ο Παναγιώτης Κοσμερίδης με "κεραυνό" έξω από τη περιοχή πέτυχε το 2-0, και στο μισάωρο ο Παναγιώτης Ζαμανόπουλος με ατομική ενέργεια χρίστηκε και αυτός σκόρερ.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Στέλιος Φιλιππίδης έφυγε στη κόντρα, ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα και "έγραψε" το 4-0.

Σωστή διαχείριση στην επανάληψη, με την ομάδα μας να φτάνει και σε πέμπτο γκολ με τον Παναγιώτη Ζαμανόπουλο. Τη Κυριακή ο Κιλκισιακός Β΄ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λεβεντοχώρι.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Πουρσανίδης, Κωτάκης (80' Σέχου), Χ. Ζαμανόπουλος (50' Γ. Κουραλίδης), Κουρτεσίδης, Φιλιππίδης (60' Μαζμανίδης), Κελεσίδης, Κοσμερίδης, Μαλάνια, Π. Ζαμανόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.