Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Όσο υπάρχουν άνθρωποι!

Δελτίο τύπου Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς
Τα όνειρα ενός παιδιού για τα απλά και αυτονόητα που δικαιούται στη ζωή του μπορούν να γίνουν πραγματικότητα; Όταν υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλη καρδιά και καλοσύνη στη ψυχή, ναι μπορούν! Η έκκληση μιας άνεργης και χωρισμένης μητέρας να βρεθούν προστατευτικά taekwondo για τον γιο που κάνει πρωταθλητισμό και στον οποίο αδυνατούσε να τα παρέχει προκειμένου να είναι έτοιμος στους αγώνες, βρήκε ανταπόκριση χάρη στη γνωστή ομάδα των φίλων του Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» που ζουν στη Γερμανία. 

Μόλις πληροφορήθηκαν αυτήν την ανθρώπινη ιστορία, μέσω της σελίδας που διαθέτουμε στο facebook, αμέσως ο κ. Ηλίας Ζαπουνίδης δραστηριοποιήθηκε και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας αγόρασε τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τα ταχυδρόμησε στην οικογένεια του παιδιού. 

Όπως σημειώνει συγκινημένη η Πρόεδρος του Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» Κιλκίς, κα. Χριστίνα Κουρουζίδου, τέτοιου είδους μικρές σε χρηματική αξία πράξεις, μα τεράστιες σε συμβολισμό και αγάπη για τον συνάνθρωπο, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. 

Οι εκφράσεις ευχαριστίας και τα λόγια καρδιάς είναι πολύ μικρά όταν μια έκκληση για στήριξη βρίσκει ανταπόκριση χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Θέλω από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω την παρέα των φίλων από τη Γερμανία που στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους τον αγώνα μας τόσο για την αμέριστη βοήθειά τους στο σύλλογο, όσο και γιατί ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα και εκπλήρωσαν την ευχή του αθλητή μας. 

Είμαι σίγουρη ότι το συγκεκριμένο παιδί θα διαπρέψει στους αγώνες που θα δώσει και θα τους κάνει περήφανους με την προσπάθειά του. Εμείς συνεχίζουμε τον καθημερινό μας αγώνα να βρισκόμαστε δίπλα σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Τέτοιες συμβολικές πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως όσο υπάρχουν άνθρωποι, η καλοσύνη θα κυριαρχήσει στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.