Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Αλέξανδρος Κιλκίς - Αναγέννηση Πλαγιάς 4-4

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η ομάδα του Αλέξανδρου το παιχνίδι στο εθνικό στάδιο Κιλκίς με αντίπαλο την αναγέννηση πλαγιάς, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ Κιλκίς.

Η ομάδα της αναγέννησης παρουσιάστηκε μετά από 9 αγωνιστικές με ενεργητικό 1,5 γκολ ανά παιχνίδι και παθητικό 1 γκολ ανά παιχνίδι αλλά και με σταθερή πορεία έως την 10η αγωνιστική.

Ο Αλέξανδρος με την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 3.1 γκολ ανά παιχνίδι και με παθητικό γκολ ανά παιχνίδι 2,3.

Η ομάδα του Γιώργου Πελίδη ευτύχησε να είναι αποτελεσματική στην επιθετική λειτουργία και ήδη στο 34’ λεπτό έφτασε να προηγείται με 3-0 με τα γκολ του Ιωαννίδη στο 18’ λεπτό με τον Ορφανίδη στο 30’ λεπτό και με τον Ιωαννίδη στο 34’ λεπτό.

Πριν από τα γκολ η ομάδα του Αλέξανδρου έδειξε τις διαθέσεις της πολύ γρήγορα, στο 10’ λεπτό σουτ του Μακάριου από πλεονεκτική θέση, στο 17’ με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή του Ορφανίδη ενώ μετά το 1-0 είχε οριζόντιο δοκάρι στο 23’ λεπτό πάλι με τον Ορφανίδη.

Η εικόνα του αγώνα έμοιαζε να είναι ονειρική για την ομάδα του Αλέξανδρου ,οι παίκτες έδειχναν με την συμπεριφορά τους τόσο στην αμυντική- επιθετική λειτουργία τους αλλά και στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού να έχουν πολύ καλή συμπεριφορά, η συγκέντρωσή τους στο παιχνίδι αλλά και η επικέντρωση τους στην διαδικασία της υποστήριξης της τεχνικής της θέσεις τους ήταν αποτελεσματική.

Ο αιφνιδιασμός του αντίπαλου με δύο γρήγορους σέντερ φορ είχε αποτέλεσμα, η αμυντική λειτουργία με κοντά τις γραμμές και η επιθετική διεισδυτικότητα ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με άλλο ένα τέρμα του Ιωαννίδη (χατ-τρικ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος) στο 45’ λεπτό με πλασε.

Στο 43΄λεπτό μείωσε η αναγέννηση με κοντινή κεφαλιά του Παπουνίδη, μετά από την πρώτη τους μόλις επίσκεψη με αξιώσεις στην περιοχή του Αλέξανδρου, το γκολ ήταν αποτέλεσμα μιας πολύ όμορφης συνδυαστικής υποομαδικής συνεργασίας με τελικό αποδέκτη τον Παπουνίδη, που δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει γκολ από κοντά με κεφαλιά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ διαφορετικό από το πρώτο, μόλις στο 46’ η φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και μείωσαν σε 4-2 μετά από εκτέλεση του Παπουνίδη.

Στο 63’ λεπτό ο Αλέξανδρος είχε κάθετο δοκάρι σε σουτ του Ιωαννίδη.

Στο 63’ σε υποδειγματική αντεπίθεση μείωσε η Αναγέννηση με τον Κετικίδη σε 4-3.

Στο 77’ μετά από επιθέσεις διαρκείας της αναγέννησης και μετά από πολύ όμορφη ενέργεια του Κετικίδη, ο Παπουνίδης από κοντά θα σημειώσει το τελικό 4-4 ο οποίος θα πετύχει και χατ-τρικ για την ομάδα του.

Στο 80’ και στο 85’ υπήρξαν και τρεiς αποβολές δύο από την αναγέννηση και μια από τον Αλέξανδρο.

Ο διαιτητής του αγώνα κύριος Λαζαρίδης μετά από 10’ λεπτη διακοπή του αγώνα κράτησε δύο λεπτά καθυστέρηση.

Συνθέσεις : ΠΕΛΙΔΗΣ, ΚΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ, ΜΠΑΡΧΟΥΝΤΑΡΑΣΒΙΛΗ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΓΙΑΞΗΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΜΑΚΑΡΙΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ.

Στάδιο Κιλκίς Διαιτητές: Λαζαρίδης –Θεοδωρίδης –Ζυμταρούδης

Αλέξανδρος Κιλκίς- Αναγέννηση Πλαγιάς 25/11/2016



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.