Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Καμμένος για το στρατόπεδο Καμπάνη: "Δεν περιμένουμε κανένα Ομέρ Βρυώνη"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Σήμερα 29 Οκτωβρίου 2016 έγινε η εκδήλωση για την μνήμη του Γρηγορίου Αυξεντίου και η τιμητική προαγωγή του μετά θάνατο σε Αντιστράτηγο.
Σε συνομιλία μου με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΝ.ΕΛ) και Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για θέματα του Κιλκίς, αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του αεροδρομίου Ν. Καβάλας.

Συγκεκριμένα είπε, το θέμα με τους πρόσφυγες είναι στην λήξη του, το αεροδρόμιο της Νέας Καβάλας σαν περιουσιακό στοιχείο του στρατού θα αξιοποιηθεί σύντομα. Θα ξεκινήσει η λειτουργία του, είμαστε σε συνεργασία με μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο της Μακεδονίας που δραστηριοποιείται στον τουρισμό. Το αεροδρόμιο δίνει την δυνατότητα ανάπτυξης του τουρισμού και κέντρου διακίνησης γεωργικών προϊόντων της περιοχής.

Σε ερώτηση μου για το κέντρο εκπαίδευσης στο στρατόπεδο Καμπάνη Κιλκίς, απάντησε πως δεν πρόκειται για ρουσφέτια επειδή έχουμε το Υπουργείο Άμυνας, αλλά το σίγουρο είναι πως γίνεται επανασχεδιασμός των στρατοπέδων και των κέντρων εκπαίδευσης. 

Δεν προσφέρουν τίποτα τα στρατόπεδα με το να βρίσκονται στην χερσαία Ελλάδα, "δεν περιμένουμε κανένα Ομέρ Βρυώνη" από την νότια Ελλάδα. Στον επανασχεδιασμό θα αξιοποιηθεί με τον τρόπο που πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.