Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Φιλική ήττα των γυναικών του Κιλκισιακού από τη Τιβερίγια Σκοπίων

Σπουδαίο φιλικό αγώνα έδωσε η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού τη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, καθώς φιλοξένησε στο Δημοτικό Στάδιο την Τιβερίγια Σκοπίων.
Οι φιλοξενούμενες ήταν καλύτερες και έφτασαν στη νίκη με 5-1, ποντάροντας πολλά στη ποιότητα και την εμπειρία των παικτριών τους, μιας και αγωνίζονται στην Α΄ Εθνική της γειτονικής χώρας.

Τα κορίτσια του Νίκου Κωτάκη θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα, όταν η Ελένη Αδαμίδου πέρασε τις πάντες από τα αριστερά και έβγαλε τη σέντρα, όμως το πλασέ της Θάλειας Διαμαντίδου απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή.

Μετά το δεκάλεπτο η Τιβερίγια ανέβασε στροφές και πέτυχε δύο τέρματα στο 20' και στο 24'. 

Στο 29' ο Κιλκισιακός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με κοντινό πλασέ της Κωνσταντίνας Βασιλειάδου, όμως στο επόμενο λεπτό η αντίπαλη ομάδα κέρδισε πέναλτι το οποίο και μετέτρεψε σε γκολ.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚ θα μπορούσε να μειώσει με τη Γυμνοπούλου αλλά το σουτ της κόντραρε σε σώματα και απομακρύνθηκε. Στη συνέχεια πήραν χρόνο συμμετοχής όλα τα κορίτσια του Κιλκισιακού, και η Τιβερίγια προς το φινάλε του ματς πέτυχε ακόμη δύο τέρματα.

Επόμενο φιλικό για τον Κιλκισιακό τη Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσιραπίδου, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Ασκονίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Διαμαντίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Καραβασίλη, Φούρναρη, Αδαμίδου. Επαιξαν και οι Βασιλειάδου, Τζιτζίδου, Κουτσουραδή, Γυμνοπούλου, Αμοιρίδου, Ν. Παπαδοπούλου, Παυλίδου, Μέλανι, Παμπουκίδου, Αντωνιάδου, Τσαβδαρίδου, Αρβανιτάκη, Ε. Καραγιαννίδου, Καραγιαννίδου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.