Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Επιτυχημένη η συμμετοχή του Αλέξανδρου Κιλκίς στο τουρνουά της ΑΕΠ

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Αλέξανδρου Κιλκίς στο τουρνουά της ΑΕΠ καθώς μετέβει στο Πολύκαστρο με έξι τμήματα.

Η Ακαδημία συμμετείχε με ένα από τα τρία Μπαμπίνι, με τα προτζούνιορ Μάντσεστερ και Ατλέτικο και τα τζούνιορ Μπάρτσα και Ίντερ και τους προπαίδες Ρεάλ (2005).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας χάρηκαν με την συμμετοχή τους σε μία διοργάνωση επιτυχημένη σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο. Την επόμενη Κυριακή ο Αλέξανδρος έχει προγραμματίσει σειρά φιλικών παιχνιδιών στον Ατέρμονα Κιλκίς έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η αγωνιστική δραστηριότητα όλων των τμημάτων.

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος έχει την φετινή χρονιά 18 ηλικιακά τμήματα και έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται το Ετήσιος Προγραμματισμός αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.