Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

"Έλα και εσύ..."

Ανακοίνωση ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 
Έλα και εσύ στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ με τις εξαιρετικές της εγκαταστάσεις ιδανικές για άθληση,το γήπεδο μας ολοκαίνουριο με φυσικό χλοοτάπητα μετά την ριζική ανακαίνιση που πραγματοποιήθηκε.
Υπολογίζοντας τα νέα οικονομικά δεδομένα και σεβόμενοι τις οικογένειες των μικρών αθλητών οι παροχές της Ακαδημίας ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ μοναδικές !!!!!!!!, με την εγγραφή σας εξασφαλίζεται τον ιματισμό της Ακαδημίας (Στολή αγώνα,κάλτσες,φόρμα αποστολής,τσάντα ποδοσφαίρου δίπατη),επιπλέον με την εγγραφή σας έχετε εξασφαλισμένη την συνδρομή σας μέχρι και τον μήνα Δεκέμβριο.

Η εγγραφή & συμμετοχή δύο αδερφών η μηνιαία συνδρομή ισοδυναμεί σχεδόν με μία.

Τα παιδιά των οποίων οι γονείς είναι άνεργοι (απαιτείται να προσκόμισουν κάρτα ανεργίας) η μηνιαία συνδρομή είναι δωρεάν μέχρι το τέλος της σεζόν

Οι εγγραφές για παιδιά γεννημένα από το 2002 ως 2011 συνεχίζονται μέχρι 15 Οκτωβρίου.

Ημέρες προπονήσεων ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ Junior-Projunior 16:30-17:45, Παίδες-Προπαίδες -Bambini 17:45-19:00.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Junior-Projunior-Bambini 17:30-18:45 Παίδες-Προπαίδες 19:00-20:15.

Τα τμήματα Παίδων - Προπαίδων - Junior - Projunior προπονεί ο Toni Gonzalez & το τμήμα Bambini o Γιάννης Γραμματικόπουλος.

Τεχνικός υπεύθυνος Ακαδημίας : Toni Gonzalez διπλωματούχος προπονητής UEFA C με ειδικότητα το ποδόσφαιρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.