Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Πρεμιέρα της εκπομπής “Στον τόπο που γεννήθηκα...” στο Γιαννακοχώρι

Δελτίο τύπου 4Ε TV
"Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε έναν ακόμα όμορφο χωριό της πατρίδας μας. Το Γιαννακοχώρι, βρίσκεται σε απόσταση 6 περίπου χιλιομέτρων από τη Νάουσα στον δρόμο που συνεχίζει από την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου και σε υψόμετρο 290 περίπου μέτρων. 

Μπαίνοντας δεν μπορείς να μην εντοπίσεις τους αμπελώνες και τα κτήματα που αγκαλιάζουν τον τόπο που από μόνος του μοιάζει με τσαμπί σε ένα γιγαντιαίο αμπελώνα ιστορίας, παράδοσης και ομορφιάς.

Μιλάμε για την ιστορία, για τις εκκλησίες , τα σχολεία , επισκεπτόμαστε την βιβλιοθήκη ενώ ενημερωνόμαστε για τις δράσεις του πολιτιστικού συλλόγου και γνωρίζουμε από κοντά αγιογράφο.

Μαγειρεύουμε εκλεκτές συνταγές ενώ στη Αγία Παρασκευή θα μας κεράσουν όλους οι καλές κυρίες του χωριού.

Φυσικά και θα χορέψουμε.

Κυριακή 2/10 11:45 και σε επανάληψη την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 16:45. Φυσικά στην 4Ε. Και δορυφορικά ελεύθερα στον ΟΤΕ αλλά παγκόσμια μέσω δορυφόρων και διαδικτύου.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.