Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Περιοδεία Σούλη Καζαντζίδη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Περιοδεία στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης το περασμένο Σαββατοκύριακο 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2016 επί τη ευκαιρία της παρουσίας του Προέδρου της ΝΔ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στη συμπρωτεύουσα όπου και παρουσιάσθηκε το κυβερνητικό πρόγραμμα για έξοδο από την κρίση.



Ο κ. Καζαντζίδης συναντήθηκε με Βουλευτές αλλά και με πληθώρα στελεχών όλων των βαθμίδων του κόμματος. Στις επαφές του αυτές εξέχουσα θέση λαμβάνει ασφαλώς η συνάντηση του με τον σημερινό Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως – αυριανό πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη δεξίωση που εδόθη προς τιμήν των ανθρώπων του τύπου στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς όπου και είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Συναντήθηκε επίσης με τον Πρώην Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο τον συνδέει μακραίωνη φιλία αλλά και με τον Βουλευτή Α΄ Περιφερείας Αθηνών και πρώην Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Βασίλη Κικίλια υπεύθυνο σήμερα του Τομέα που έχει ως αρμοδιότητα του το μεγάλο θέμα του προσφυγικού/μεταναστευτικού για το οποίο και συζήτησαν εκτενώς στην συνάντηση τους.

Το βράδυ του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου παραβρέθηκε στην εκδήλωση της εφημερίδος Παραπολιτικά όπου και είχε την ευκαιρία να δει και να χαιρετίσει τον καλό του φίλο Γ. Κουρτάκη Διευθυντή.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ν. ΦΙΛΗ.
Με αφορμή τις απαράδεκτες και υβριστικές δηλώσεις του Υπουργού Ν. Φίλη για το ρόλο της Εκκλησίας στην Κατοχή και στη Δικτατορία ο κ. Καζαντζίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: Για άλλη μία φορά ο γνωστός κ. Φίλης προκαλεί με τις δηλώσεις του τον Ελληνισμό. Η κατάπτωση του Υπουργού αποδεικνύει τα λεγόμενα μας όλο αυτό το διάστημα ότι πρόκειται για έναν άκρως επικίνδυνο και ανιστόρητο άνθρωπο ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει έναν μόνο στόχο, να κερδίζει απλώς τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν. 


Δεν μπορεί αλλιώς να εξηγηθεί ποια σκοπιμότητα εξυπηρετούν οι κάθε τόσο αήθεις και άθλιες επιθέσεις που κάνει με τα λεγόμενα του ο θαυμαστής του Κεμάλ Ατατούρκ κατά της Ορθοδοξίας που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού. Ο κ. Φίλης ας γνωρίζει όμως τούτο, με τις συνεχείς αναφορές και εμφανίσεις του δεν καταφέρνει τίποτε άλλο πέραν του ότι να μας υπενθυμίζει ότι οι απόψεις του απηχούν σε μια απειροελάχιστη μειονότητα η οποία δεν έχει καμιά μα καμιά σχέση με την πραγματικότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.