Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Κιλκίς: Πρώτη σύνοδος προέδρων και στελεχών οργανώσεων της ΝΔ

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Με μεγάλη προσέλευση κομματικών στελεχών τα οποία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΗΑΒΙΤΑΤ στο Κιλκίς η πρώτη Σύνοδος Προέδρων και Στελεχών Oργανώσεων της ΝΔ τις οποίες διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα με ευθύνη της η Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ.

Mε επικεφαλή τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Β. Σπανάκη κλιμάκιο του κόμματος επισκέφθηκε το Κιλκίς το μεσημέρι της πρώτης ημέρας του Σεπτεμβρίου προκειμένου να συναντήσει και να αφουγκραστεί τα τοπικά στελέχη της ΝΔ στο νομό μας.

Ο κ. Σπανάκης μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό εν είδει καλωσορίσματος του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Κ. Βιολιτζή και σύντομες παρεμβάσεις των δύο Προέδρων των ΔΗΜΤΟ Κιλκίς (Φώτη Γεωργιάδη) και Παιονίας (Αστέριου Τάτση) έλαβε το λόγο και ανέλυσε όλες τις πτυχές και τις πολιτικές που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό της ΝΔ ενόψει της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Εκεί όπου ο Πρόεδρος και αυριανός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει την νέα συμφωνία αλήθειας με τον ελληνικό λαό – κυβερνητική πρόταση του κόμματος για την απαλλαγή της χώρας από την επικίνδυνη κυβερνητική παρέα που βρίσκεται στην εξουσία.

Ο Γραμματέας Οργανωτικού απηύθυνε προς τα κομματικά στελέχη κάλεσμα πανστρατιάς και εγρήγορσης γιατί όπως τόνισε χαρακτηριστικά η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της και δυστυχώς την διακυβέρνηση κρατά γαντζωμένη με νύχια και με δόντια μια αποτυχημένη κυβέρνηση γεγονός που δημιουργεί πολλαπλούς κινδύνους για το αύριο της Πατρίδας και θα πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατόν.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις στελεχών της Γραμματείας Οργανωτικού που πλαισιώνουν τον κ. Σπανάκη στις επισκέψεις του ανά τη χώρα (κ.κ. Αμανατίδης - Αν. Γραμματέας Οργανωτικού Β. Ελλάδος και Βλαχοκώστας) και κατόπιν σειρά είχαν τοπικά κομματικά στελέχη που επεσήμαναν θέματα οργάνωσης αλλά κυρίως θέματα που ταλανίζουν τους απλούς πολίτες στην καθημερινότητα τους (αγροτικά, κοινωνικά, οικονομικά).

Τοποθετήθηκαν επίσης ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς κ. Γεώργιος Γεωργαντάς – Τομεάρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης και οι Δήμαρχοι του Νομού Κιλκίς κ.κ. Δημήτρης Σισμανίδης και Χρήστος Γκουντενούδης οι οποίοι έθιξαν ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη του κλιμακίου της Γραμματείας Οργανωτικού στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς τα οποία θα εγκαινιασθούν σε λίγες ημέρες.

Στην συνάντηση το παρών τους έδωσαν επίσης ο πρώην Βουλευτής κ. Θεόδωρος Πασσαλίδης, ο Πολιτευτής κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης, η Πολιτευτής Κα Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη, o Πρόεδρος του Δ.Συμβουλίου Κιλκίς κ. Ιωάννης Τσογγίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Παύλος Θωμαϊδης, Κώστας Γιαννόπουλος και Κα Μιχαλία Καραμισάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς κ. Γεώργιος Μπαλάσκας, το Μέλος της Π.Ε. της ΝΔ και πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ κ. Τριαντάφυλλος Πέτρογλου, η Αναπλ. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων (Β.Ελλάδος) της ΝΔ κ. Νατάσα Σωτηριάδου, η Αναπλ. Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αμαλία Ξοπλίδου, ο Γραμματέας κ. Μηνάς Παπαδόπουλος, οι Υπεύθυνοι / Τομεάρχες κ.κ. Λάζαρος Κοζάρης (Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας), Κώστας Παπαδόπουλος (Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ενωσης), Παύλος Πασσαλίδης (Πρόεδρος Επιτροπής Δεοντολογίας), Ιωάννης Διαμαντίδης (Τομεάρχης Πολιτισμού),Αιμίλιος Δεβετζόπουλος (Τομεάρχης Μισθωτών), Κώστας Μεμετζής (Αντιδήμαρχος Δ.Παιονίας), Ιωάννης Λιναρδάκης (Τομεάρχης Παιδείας), Ιωάννης Χατζηαποστόλου (Τομεάρχης Δικαιοσύνης), Γεώργιος Ηλιάδης (Εμπόρων και Ελεύθερων Επαγγελμάτων), Αλέκος Σημαιοφορίδης (Τομεάρχης Αγροτικού), Θανάσης Καριοφύλλης (Τομεάρχης Υγείας), Τραϊανός Τρέγκας (Τομεάρχης Υποδομών & Δικτύων), ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Πάνος Ζιούτας με μέλη της νεολαίας και πολλά "γνωστά" στελέχη του κόμματος στο νομό Κιλκίς.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.