Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Κολυμβητήριο Ευρωπού: Θετική ανταπόκριση από μικρούς και μεγάλους

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Η επί σειρά ετών αποτελεσματική λειτουργία του προγράμματος εκμάθησης κολύμβησης, που υλοποιείται υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης και ενισχύεται αδιάλειπτα με την προσφορά του Δήμου Παιονίας, ολοκληρώθηκε και φέτος με επιτυχία στον χώρο του κολυμβητηρίου Ευρωπού. 

Ουσιαστικός στόχος του προγράμματος, που εφαρμόζεται στο πλαίσιο των αθλητικών δράσεων της Επιχείρησης, με την καθοδήγηση ικανού και έμπειρου προσωπικού, αποτελεί η εξοικείωση των μικρών ηλικιακά τμημάτων με το υγρό στοιχείο και στη συνέχεια η εκμάθηση βασικών τεχνικών κολύμβησης.

Μέσα στο οργανωμένο και άρτια σχεδιασμένο περιβάλλον του κολυμβητηρίου, το οποίο αποτελεί μία όαση δροσιάς για τους κατοίκους της Παιονίας και για όσους επιθυμούν να απολαύσουν στιγμές απόδρασης και χαλάρωσης, καταγράφηκε ως ικανοποιητική η προσέλευση του κοινού, ενώ το έντονο ενδιαφέρον που παρατηρήθηκε από τα παιδιά και τους γονείς τους σε όλη τη διάρκεια των εγγραφών, προκάλεσε την πληρότητα των τμημάτων.

Με αφορμή τη λήξη των φετινών μαθημάτων, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μπαβέλης Δημήτρης ευχαριστεί θερμά το εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και τους λοιπούς συνεργάτες της Επιχείρησης για την άψογη συνεργασία και την κατανόηση που προέβαλαν σε όλη τη διάρκεια υλοποίησής τους, ανεξάρτητα από ατυχή γεγονότα, τυχόν αστοχίες ή παραλείψεις που συνέβησαν στον χώρο του κολυμβητηρίου, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ευελπιστεί δε, με γνώμονα την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών που άπτονται των δράσεων της Επιχείρησης, στη συνέχιση της ανοδικής πορείας του προγράμματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.