Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Πρόσκληση σε ανοιχτή συνέλευση Προσυνεδριακού Διαλόγου

Υπογράφει  η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ο ΣΥΡΙΖΑ πορεύεται προς το συνέδριο του Οκτωβρίου, μεταφέροντας σημαντικές πολιτικές παρακαταθήκες στο διάστημα που μεσολάβησε από το 1ο του συνέδριο. Διαδοχικές εκλογικές νίκες, επώδυνους συμβιβασμούς, την εμπειρία της διακυβέρνησης και κυρίαρχα τις καθημερινές, σκληρές συγκρούσεις με τις βαθιές, πολύπλευρες πτυχές της κρίσης που κληρονόμησε.
Πήρε την ευθύνη της διακυβέρνησης στην πιο κρίσιμη εποχή της μεταπολίτευσης, διαψεύδοντας τους ευσεβείς πόθους της διαπλοκής περί "αριστερής παρένθεσης". Ανέλαβε να βγάλει την κοινωνία όρθια στις τραγικές συνθήκες που άλλοι, αυτοί που κουνούν υποκριτικά το δάκτυλο, αυτοί που λυσσαλέα αντιδρούν σε κάθε προοδευτικό μέτρο, αυτοί που με θράσος υπερασπίζονται κάθε πτυχή της σύγχρονης κακοδαιμονίας μας δημιούργησαν. Εφαρμόζοντας φορές οικονομικά μέτρα που δεν πιστεύει και δεν τον αντιπροσωπεύουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μείνει απόλυτα σταθερός στις αρχές και τα οράματά του για ισότητα, κοινωνική δικαιοσύνη, σοσιαλισμό με ελευθερία και δημοκρατία. Προσαρμόζει ταυτόχρονα τις προτεραιότητές του στις ανάγκες του σήμερα. Στην ανακούφιση των ασθενέστερων, στην προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της Παιδείας, της Υγείας και των άλλων κοινωνικών αγαθών, στην υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος, στην καταπολέμηση της ανεργίας, στην προστασία των κατατρεγμένων προσφύγων του πολέμου και της εξαθλίωσης. Μάχεται ταυτόχρονα σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο για τις ιδέες της Αριστεράς απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό, το φασισμό και τη λιτότητα.

Πίστευε και πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ πως η ενεργητική συμμετοχή του πολίτη στα πολιτικά δρώμενα- και στις κομματικές διαδικασίες- είναι ο θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας, η δύναμη που μπορεί να αλλάξει την κοινωνία. Οι οργανώσεις του σε Κιλκίς και Παιονία καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν σε έναν ανοικτό, έντιμο και δημιουργικό διάλογο για το 2ο- πολύ σημαντικό - Συνέδριο του κόμματος. Έτοιμες να δεχτούν την κριτική και την άποψη, έτοιμες να συζητήσουν για το αύριο της κοινωνίας και της πατρίδας μας. Έτοιμες να υποδεχτούν νέους συντρόφους και συντρόφισσες που αγωνιούν και θέλουν με ανιδιοτέλεια να προσφέρουν στον αγώνα για μια διαφορετική κοινωνία, με τις αξίες της Αριστεράς.

Η πρώτη Γενική Συνέλευση, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου, της Οργάνωσης Μελών Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στα γραφεία του κόμματος που βρίσκονται στο Κιλκίς στην οδό Κ. Γαβριηλίδη 8 με τηλέφωνο επικοινωνίας 2341025026. Η δεύτερη Γενική Συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00, όπου μετά το πέρας του διαλόγου θα ακολουθήσει εκλογή αντιπροσώπων για το Συνέδριο.

Για την Οργάνωση Μελών Παιονίας, η πρώτη Γενική Συνέλευση προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στα γραφεία του κόμματος στην Αξιούπολη που βρίσκεται επί της Μ. Αλεξάνδρου 54 και η δεύτερη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 όπου και θα εκλεγούν οι αντιπρόσωποι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.