Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Πρωτοφανής και μεγάλη η προσέλευση στα τμήματα ποδοσφαίρου του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας "Αλέξανδρος Κιλκίς"
Η οργάνωση και η συστηματική δουλειά που γίνεται στις άρτιες εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου φαίνεται πως έχουν και την ανάλογη εκτίμηση και απήχηση από γονείς και παιδιά της κοινωνίας μας. Εδώ και δέκα οκτώ (18) χρόνια η Ακαδημία Ποδοσφαίρου υπηρετεί με υπευθυνότητα την ανάπτυξη του Παιδικού ποδοσφαίρου στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς. 

Οι σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις, η επιστημονική προσέγγιση στις σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και η εν γένει παρεχόμενες υπηρεσίες συνθέτουν ένα μοναδικό συνδυασμό που εγγυάται ένα επιτυχές παιδαγωγικό αλλά και ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα.

Για άλλη μια χρονιά η σοβαρή δουλειά τυγχάνει αμέριστης αποδοχής και καθημερινά εγγράφονται όλο και νέα μέλη στα τμήματα της Ακαδημίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από δέκα επτά (17) τμήματα ποδοσφαίρου έχουν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις τους, με βάση το Ενιαίο Προπονητικό Πρόγραμμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των τμημάτων Υποδομής της. 

Η Ακαδημία του Αλέξανδρου ανήκει στο Δίκτυο των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, το οποίο είναι ένα από τα πιο ποιοτικά και οργανωμένα Δίκτυα στην Ευρώπη με θεαματικά αποτελέσματα τόσο σε ομαδικό επίπεδο όσο και στην ανάδειξη ατομικά νεαρών ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.