Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Τι είπε ο Χατζησάββας για τους λαθρομετανάστες στα σχολεία και την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό - ΒΙΝΤΕΟ



Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής Κιλκίς
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας κατά την διάρκεια της επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων κατήγγειλε τους βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου που παραλληλίζουν τους Έλληνες που φεύγουν από την χώρα λόγω των μνημονίων με τους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν παράνομα στην πατρίδα μας.

Απάντησε στον Ζουράρι υπενθυμίζοντάς του τις δηλώσεις που έκανε για την προσάρτηση της Μακεδονίας στα σκόπια, μόνο και μόνο για να στηρίξει την μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ.

Σχετικά με την φοίτηση των παιδιών των λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία είπε ότι έχει απόλυτη συνάφεια με την χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας και την δημιουργία τζαμιών σε όλη την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.